Coaching

Ratkaisukeskeinen muutosvalmennus - Elämysmatka sisäänpäin!

Tiesitkö, että suojaamalla aidointa itseäsi rajaat myös vapauttasi olla ja valita täydesti ja omasta tahdostasi? Älä tyydy oman elämäsi ohitteluun, vaan kurottaudu kohti täyttä potentiaaliasi. Tule todemmaksi itsellesi ja paljasta sisäiset aarteesi. Tämän työn hedelmiä ei kukaan voi ottaa sulta pois. Ever!

Päivitä tilasi, tarinasi sekä oman elämäsi sisäiset strategiat. Kasva tietoisemmaksi, usko itseesi, löydä tasapaino, voi paremmin ja toteuta unelmasi. KUMUn hyväksyvässä henkilökohtaisessa coachingissa teet turvallisia elämysmatkoja sisäänpäin määrittäen sekä saavuttaen omat tavoitteesi sekä haluamasi muutokset. Just' sun tahtiin. All you have is all you need.

HINTA 120€/75min/hlö tai pariskunta (sis. alv 24%)


Nuorten sparraus - Elämäsi parhaat pääsyliput!

Tuntuuko elämä epäreilulta? Etkö tiedä tai tunne? Haastavatko henkilökohtaiset haavat perheenne ihmissuhteita, ystävyyssuhteita, vuorovaikutusta yleensä tai suhdetta itseen? Jarrutteletko vai onko vauhtisi rajaton? Toivotko elämältä jotain muuta? Kuka oikeastaan olet?

Elämän turbulenssi on suuri mahdollisuus! Myös nuorille. Opi tuntemaan ja ymmärtämään juuri itseäsi syvemmin. Tunnista mahdollisuutesi vaikuttaa valintoihin, innostumiseen, onnistumisiin, vuorovaikutussuhteisiin ja oman elämäsi kokonaiskokemukseen. Valjasta sisäinen tietosi omaan käyttöösi ja tartu vastuuseen itsestäsi sekä omasta hyvinvoinnistasi. Kasva sisäisesti - jo elämäsi alkukilometreillä. Tiedätkö, mihin se voi johtaa?

Bing @nuortenvanhemmat

HINTA 120€/75min/hlö tai perhe (sis. alv 24%)


Testivalmennus - Kokeile maksutta!

Whaaaaaat?!?

Ollaan yhteydessä. Pohditaan, mitä etsit ja mitä KUMU Valmennus voi tarjota just' sulle. Oletko valmis kohtaamaan oman tarinasi sekä löytämään piilossakin olevat mahdollisuutesi ja koko potentiaalisi? Onks' nyt sun aika?

Testivalmennuksessa saat sitoumuksetta lisätietoa coachingista, valmentajista ja KUMUsta. Voit esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, pohtia ääneen ja hyödyntää halutessasi lyhytkestoisen testicoachingin. Mahdollisuus on käytössäsi kerran yhdessä sovittuna ajankohtana 30 minuutin ajan (etätoteutus).

Selvitä mihin voit itsesi, kumppanisi, kasvavan nuoresi, koko perheesi, uusperheesi tai muun yhteisösi voimin sisäisesti seikkailla, ja mitä siitä voi seurata. Sijoita syvällä tavalla itseesi, rakkaisiisi ja koko elämääsi.

HINTA 0€/30 min/case (=yksi, kaksi tai koko perhe)

Liity kasvavaan KUMU-yhteisöön!

Miksi coaching? - Kasvuun, muutokseen ja tietoisempaan hyvinvointiin

Coachingin tavoitteena on auttaa henkilökohtaisen potentiaalin löytymisessä. Vielä tunnistamattomankin. Coaching keskittyykin oman ajattelun, tunteiden ja toiminnan ymmärtämiseen, tukemiseen, hyväksymiseen, kehittämiseen sekä tietoiseen muuttamiseen. Keskittymisen kohteen valinta (unelmat, arvot, uskomukset, tavoitteet, ura, ihmissuhteet, rakkaus, stressistä, kuormasta tai sisäisistä ohjelmoinneista ja vaatimuksista vapautuminen, elämänlaatu, hyvinvointi, motivaatio, itseluottamus, paineensietokyky jne.) kumpuaa aina valmennettavan tarpeista ja toiveista - joko ennalta tunnistetuista tai valmennuksen aikana esiin nousevista uusista kasvuaarteista.

Harmoniassa esteet ovat ylitettävissä olevia polun mutkia.

Tiesitkö, että sisäisen kasvun harjoittaminen on henkisesti vastaava juttu kuin fyysinen treeni liikkumisen keinoin. Useimmilla meistä on jo säännöllisyyttä liikunnassa ja ehkä jäsenkortti jollekin treenisalille. Ollut kenties jo vuosia. Entä sisäiset elämysmatkamme ja mielen tutkinnan 'salapoliisityö'? Coachingin avulla voit opetella omaa mieltäsi sekä sen ja havaintojesi suuntaamisen tietoista ohjausta kuten treenaat kenties kehoasikin. Nimittäin kokonaisuudella on merkitystä henkilökohtaisen elinvoimaisuuden kokemisessa sekä tasapainon saavuttamisessa.

Minäkö coachattavaksi? - Ihan just' sellaisena kuin olet

Etsi sisältäsi elämäsi ehdottomasti parhaat pääsyliput. Tuo mukanasi mieltä askarruttava aiheesi tai valitse valmennuksen 'vapaapudotus' eli dialogiin heittäytyminen ilman ennakkotiedossa olevaa kysymystä/aihetta. Rohkaistu mukaan tai kysymään lisää, vaikka et olisi koskaan aiemmin coachingista kuullutkaan. Yksin, kumppanin kanssa tai vaikka koko perheen voimin. Nuorten ja perheiden valmennus aloitetaan aina 30 minuutin kartoittavalla maksuttomalla testivalmennuksella. Ota yhteyttä. Etä- tai mahdollisuuksien mukaan lähitoteutus.

Haluamme, että jatkat pian matkaasi ja valloitat maailmasi - itse!

Sun valmentajaksi?

Rauhallinen, rehellinen, rohkea ja hyväksyvä 'peili' turvalliseen kasvuun

"Haluan kertoa sulle jotain KUMU Valmennuksen Outista: Hän on iloinen, energinen ja näkemyksellinen kokija ja tekijä, joka määrätietoisella lempeydellä tarttuu toimeen, saa aikaan sekä ohjaa pohtimaan ja ottamaan rohkeita askelia kohti kunkin uniikkia, omannäköistä elämää.

Valmentajana Outi tukee askel askeleelta löytämään vastauksia - sisältä. Hän kuuntelee tarkkanäköisesti, lämmöllä ja suurella sydämellä sekä tuuppaa rakkaudella tarvittaessa tarttumaan toimeen.

Outin kanssa saa olla turvallisesti just' sellainen kuin on. Samanaikaisesti hän onnistuu tukemaan löytöretkeä itseen siten, että matkalla on mahdollista löytää ja hyväksyä itsestä uutta: tapoja, puolia, piirteitä sekä vahvuuksia - sellaisiakin, joista ei aiemmin ollut edes tietoinen.

Outin kanssa saa olla turvallisesti just' sellainen kuin on. 

Olen työskennellyt Outin kanssa työprojekteissa, ja sparrailemme yhdessä säännöllisesti henkilökohtaiseen elämään ja kasvuun liittyvissä kysymyksissä, näkökulmissa ja omissa haasteissamme - niissä elämän mukavissa mutkissa siis. Lyhyesti: Outi on minulle täyttä kultaa."


Kuka kuvailee? Riikka Seppälä, valmentaja, vaikuttaja, vanhempi, edelläkävijä sekä kohtaamisen, asiakaspalvelun ja johtajuuden asiantuntija, @toivontiellä-valmennuksen äiti ja yksi #NäeNepsy-sivuston perustajajäsenistä 

Varaa 30 minuutin ilmainen testivalmennus!