Coaching

Minäkö coachingiin?

Astetta sielukkaampaa valmennusta

Etsi sisältäsi elämäsi ehdottomasti parhaat pääsyliput! Muuta sisäistä tilaasi, tarinaasi, palvelemattomiksi käyneitä ohjelmointejasi, henkilökohtaisia näkymättömiä strategioitasi sekä mielesi tapoja käytellä kehoasi. Omista henkilökohtaisen kasvusi avaimet, luo kestävämpi muutos ja voi yksinkertaisesti paremmin. Teemme kanssasi haastavastakin turvallisempaa! Kun tahtotilasi on kohdillaan, et halua jäädä odottamaan pakkoa, se osui jo kohdalle tai sua kyllästyttää enemmän jäädä vanhaan kuin 'hypätä' uuteen.

Rohkaistu mukaan ja kysymään lisää, vaikka et olisi koskaan aiemmin coachingista kuullutkaan. Yksin, kumppanin kanssa tai vaikka koko perheen/uusperheen voimin. Nuorten ja perheiden valmennus aloitetaan aina 30 minuutin maksuttomalla valmennuskartoituksella. Ota rohkeasti yhteyttä.

Valmennuksissa etä- tai mahdollisuuksien mukaan lähitoteutus. Instagramissa voit seurata KUMUa valintasi varmistamiseksi: @kumucoaching.

Varaa maksuton valmennuskartoitus

Coaching 

Paremminvointiin ja oman elämän oikeisiin läpimurtoihin

Oletko tullut ajatelleeksi, että sisäisen kasvun harjoittaminen on henkisesti vastaava juttu kuin fyysinen treeni liikkumisen keinoin? Useimmilla meistä on jo säännöllisyyttä liikunnassa ja ehkä jäsenkortti jollekin treenisalille tai osallisuus pitkäaikaisenkin harrastuksen pariin. Entä sisäiset elämysmatkamme ja mielen tutkinnan 'salapoliisityö'? Usein unohdetun tai vahvasti lokeroidun sielun herättelystä puhumattakaan. Mikä sen rooli oikein on?

Valmentautuisitko, jos voisit olla aivan varma, että prosessin myötä ja muuttumalla saavutat suurimmat unelmasi - vielä tässä elämässä?

Coachingin tavoitteena on auttaa henkilökohtaisen potentiaalin ja sisällämme usein vielä uinuvien kasvuaarteiden löytymisessä. Coaching keskittyykin oman ajattelun, tunteiden ja toiminnan tutkimiseen, ymmärtämiseen, hyväksymiseen sekä kehittämiseen eli sisäiseen kasvuun, muutokseen ja tietoisemman hyvinvoinnin edistämiseen.

Valmentautumisen tarkemman sisällön valinta kumpuaa aina valmennettavan tarpeista ja toiveista - joko ennalta tunnistetuista tai valmennuksen aikana esiin nousevista uusista oivalluksista (unelmat, arvot, uskomukset, tavoitteet, ura, ihmissuhteet, rakkaus, stressistä, kuormasta tai sisäisistä ohjelmoinneista ja vaatimuksista vapautuminen, elämänlaatu, hyvinvointi, motivaatio, itseluottamus, paineensietokyky, kipujen vapauttaminen jne). Myös valmennettavan reaaliaikainen valmius henkilökohtaiseen sisäiseen työhön ohjaa luonnollisesti aiheita sekä niiden pohdinnan syvyyksiä. Valmentaja on läsnäoleva, hyväksyvä, turvallinen sekä tilaa antava peili kasvuun - myös kasvua edistävissä mahdollisissa murtumistilanteissa. Valmennettava itse tekee aina omat valintansa edeten tuetusti ja turvallisesti omannäköisellä kasvupolullaan.

Coachingin avulla on mahdollista opetella itseään sekä mielensä ja havaintojensa suuntaamisen tietoista ohjausta kuten kehoakin useimmille vielä tutummalla tavalla treenataan. Voit oppia vaikuttamaan siihen, miten mieli kehoasi käyttelee ja valintoihisi todellisuudessa vaikuttaa. Sinulla on täysi mahdollisuus luoda uutta - itsesi kohdalla.

Haluamme, että jatkat pian matkaasi ja valloitat maailmasi - itse!

Sun valmentajaksi?

Rauhallinen, rehellinen, rohkea ja hyväksyvä 'peili' turvalliseen kasvuun

"Haluan kertoa sulle jotain KUMU Valmennuksen Outista: Hän on iloinen, energinen ja näkemyksellinen kokija ja tekijä, joka määrätietoisella lempeydellä tarttuu toimeen, saa aikaan sekä ohjaa pohtimaan ja ottamaan turvallisesti rohkeita askelia kohti kunkin uniikkia, omannäköistä elämää.

Valmentajana Outi tukee askel askeleelta löytämään kestäviä vastauksia - sisältä. Hän kuuntelee tarkkanäköisesti, lämmöllä ja suurella sydämellä tilaa antaen sekä tuuppaa rakkaudella tarttumaan käytännössä toimeen.

Outin kanssa saa olla turvallisesti just' sellainen kuin on. Samanaikaisesti hän onnistuu tukemaan ihmeellistä löytöretkeä itseen siten, että matkalla on mahdollista löytää ja hyväksyä itsestä uutta: tapoja, puolia, piirteitä sekä vahvuuksia - sellaisiakin, joista ei aiemmin ollut edes tietoinen.

Outin kanssa saa olla turvallisesti just' sellainen kuin on. 

Olen työskennellyt Outin kanssa työprojekteissa, ja sparrailemme yhdessä säännöllisesti henkilökohtaiseen elämään ja sisäiseen kasvuun liittyvissä kysymyksissä, näkökulmissa ja omissa haasteissamme - niissä elämän väistämättömissä mutkissa siis. Lyhyesti: Outi on minulle täyttä kultaa."


Kuka kuvailee? Riikka Seppälä, valmentaja, vaikuttaja, vanhempi, edelläkävijä sekä kohtaamisen, asiakaspalvelun ja johtajuuden asiantuntija, @toivontiellä-valmennuksen äiti ja yksi #NäeNepsy-sivuston perustajajäsenistä 

Liity sinäkin kasvavaan KUMU-yhteisöön