Ajankohtaista: Koska maailma tarvitsee paremminvointiamme!

01.02.2023

Onks' vaarana, että pysähtymisen vähyys muodostuu esteeksi hyvinvoinnillesi, terveydellesi, tasapainollesi ja upealle uudistymiskyvyllesi? Löydä itsestäsi piilossakin olevia voimavaroja sekä omat toimivat tapasi pysähtyä hyvissä ajoin! Verkkovalmennuskurssimme johdattaa sinut matkalle mielen vilinästä pysähtymisen kautta virkistymiseen🧡


Pysähdy valiten itse aika ja paikka (verkon etu)! Virkisty kehoa ja mieltäsi monipuolisesti inspiroiden tehdäksesi itsellesi hyvää, voidaksesi paremmin sekä valitaksesi arjessasi rauhallisemmin, viisaammin ja tietoisemmin. Pysähdy & Virkisty -verkkokurssi (käyttöaika 120 pv eli 4 kk) 79€ - koska maailma tarvitsee paremminvointiamme.

Kiireen ylläpitäminen on suht' helppoa. Pysähtyminen ei. Väsyneisyys ja kuormittunut olo on usein arkea. Virkeys valitettavasti harvemmin. Kurssimme tarjoaa elämysmatkan sisäänpäin. Kasvata tilaa läsnäololle ja tutustu itseesi paremmin tai uudelleen. Nappaa mielestäsi toimivimmat vinkit säännölliseen arkeesi myös jatkossa. Virkeänä ja itseämme tuntien teemme nimittäin viisaampia valintoja. Tiesitkö, että jokainen arkinenkin päivämme sisältää satoja ja jopa tuhansia valintoja, joiden tarjoamia mahdollisuuksia emme välttämättä edes huomaa?

Kurssilla pääset sparrailemaan itseäsi sekä omaa pysähtymistäsi ja virkistymistäsi erilaisin työfysioterapeutin ja ratkaisukeskeisen valmentajan (=Outi) ohjaamin tavoin. Kustakin kurssin sisältämästä kolmesta moduulista löydät rentoutus- ja läsnäoloharjoituksen (kuuntelu/audit, yht. 3 kpl), itsetuntemuksen vahvistumiseen valmentavan harjoitustehtävän (yht. 3 kpl) sekä Liike & Rentoutus -treenin (video, yht. 3 kpl) + lisäksi koko kurssia koskevaa bonusmatskua. Voit hyödyntää sisältöjä joko esitysjärjestyksessä, haluamassasi järjestyksessä ja/tai määrättömästi käyttöajalla kerraten.

HALUAN KURSSILLE! MITEN SE ONNISTUU?

Kurssin hankkiminen on helppoa, ja se on käytössäsi lunastuspäivästä 120 vuorokauden ajan! Tee hankinta vaikka heti Aina On Pilates -studion verkkokaupasta. Suorat linkit myös tekstin yllä olevasta kuvasta ja Tutustu & tilaa! -painikkeesta. KUMU tekee innostavaa yhteistyötä Tamperelaisen Ainan kanssa.

Ole itsesi arvoinen!