Ajankohtaista: Mihin katosi Tietoisen luomisen vallankumous?

03.03.2023

"Hei - miksi tietoisenluomisenvallankumous.com -nettiosoite johtaa nykyään KUMU Valmennukseen!? Mistä löydän tutut kertaamani ja säännöllisesti julkaissut uudet tekstit?" 


Heips' ystävät🧡 Elämä on muutosta. Tietoisenluomisenvallankumous.com -osoite johtaa nykyään KUMU Valmennuksen nettisivuille, koska päätimme tietoisesti yksinkertaistaa asioita. Jatkossa myös Mikan blogitekstejä voi käydä lukemassa suoraan KUMU Valmennuksen blogista. Luvassa on valmennusta ihmisen taajuudella ja sen mukaisia näkökulmia.

AUTA MEITÄ KEHITTÄMÄÄN KUMUN BLOGIA JA OSALLISTU ARVONTAAN!

Tarvitsemme apuasi, koska yllä mainitusta muutoksesta johtuen agendallamme on KUMUn blogi kokemuksen kehittäminen jatkossa yhä paremmaksi ja lukijoiden tarpeita vastaavaksi. Kerro meille mielipiteesi, mistä aihealueista olet eniten kiinnostunut? Voit valita useammankin vaihtoehdon.

Arvomme 15.3.2023 mennessä kaikkien tunnistettavien vastaajien kesken KUMUn valmentavan e-kirjan (työkirja): Epäonnistuneiden manifestaatioiden arvo - Matka sisäiseen valoon käy varjojen kautta (PDF, 26 s., arvo: 79,90€). Jos haluat vastata kyselyyn, mutta et halua osallistua arvontaan, jätä sähköpostikenttä täyttämättä!

Mitä teemoja haluat nähdä KUMUn blogissa jatkossa👇

Huom! Jos et osallistu arvontaan, poista @-merkki sähköpostikentästä ennen lähettämistä.

Ole itsesi arvoinen!