Muuta sisäinen tarinasi & sytytä uinuva kipinäsi

Murra kaavasi & opi navigoimaan tietoisemmin!

Hinta: 29€ (120 pvä käyttöaika)

Itsetuntemustasi vahvistamalla voit yksinkertaisesti paremmin! Tämä on resepti, jonka useimmat tietävät, mutta harvemmat hyödyntävät. Tunnista ja korvaa elämääsi kompastuttava sisäinen 'shittisi' sekä sen taustalla olevat ja jo vanhoiksi käyneet uskomuksesi uusilla paremmilla. Vain ne nimittäin ohjaavat sinua kohti kestävästi parempaa. Milloin ja missä vain - online! Kurssi on käytössäsi ostohetkestä 120 päivän ajan eli kokonaiset 4 kuukautta.

Oletko kyllästynyt mielessäsi kumuavaan ja itseään toistavaan sisäiseen puheeseesi siitä, mitä olet ja mihin kykenet sekä toisaalta muka et? Älä usko kaikkea! Sisäinen puheemme ja vanhat uskomuksemme osaavat piiloutua ja huijata ihan ammattimaisesti, eivätkä edes toista aitoa totuutta. Silti ja juuri siksi ne onnistuvatkin ohjaamaan elämäämme aivan automaattisesti ja vielä haluamaansa suuntaan. Kuka on rehellisesti ottaen tällä hetkellä just' sun elämän ruorissa? Murra harjoitellen sisäistä kaavaasi ja navigoi elämääsi jatkossa tietoisemmin ihan itse?

Tässä valmennuksessa vahvistat itsetuntemustasi muotoilemalla runsaiden hauskojen harjoitusten kautta oman sisäisen tarinasi (ja puheesi) uudelleen sekä korvaat elämääsi kompastuttavia ja jo tarpeettomiksi käyneitä kankeita kaavojasi haluamillasi paremmilla. Löydä jälleen sisäinen kipinäsi, jonka avulla onnistut toteuttamaan pieniä ja suurempiakin unelmiasi voidaksesi taatusti paremmin. Itsenäisesti läpikäytävä hyvinvointivalmennus.

Muuta mutsitarinasi ja voi heti paremmin!