Nuorten sparraus

Nuorten sparraus - Elämäsi parhaat pääsyliput!

Opi itseäsi syvemmin ja voi jo varhain paremmin! Tunnista todelliset mahdollisuutesi vaikuttaa valintoihin, innostumiseen, onnistumisiin, vuorovaikutussuhteisiin ja oman elämäsi kokonaiskokemukseen. Tiesitkö, että sisälläsi odottaa jo nyt olennaista ymmärrystä, jonka voit valjastaa käyttöösi vaikka heti? Opettele tarttumaan hyvissä ajoin vastuuseen itsestäsi sekä hyvinvoinnistasi.

Elämän turbulenssikin avaa aina mahdollisuuksia. Varmimmat muutoksen avaimet piilottelevat nimittäin juuri siellä haasteiden ja vaikeuksienkin takana. Varmista mieluummin ennemmin kuin myöhemmin itsesi näköinen elämä sekä kyky kohdata vastoinkäymisiä. If you never try, you'll never know. 

HINTA 95€/60min/hlö tai perhe (sis. alv 24%)

UseinKysyttyKysymys

1. Miksi nuoren lapseni olisi syytä valmentautua sisäisen kasvun saralla - eihän häneen ole ehtinyt kertyä vielä taakkojakaan, ja elämäkin näyttäisi maistuvan?

KUMU vastaa:

Valmentautuminen ei vaadi olemassa olevia ylitsepääsemättömiä haasteita, ongelmia, turbulenssia tai erityisiä hallitsemattomia haavojen purskahteluita. Niitä ei tarvitse siis jäädä odottamaan. Jos uskoisimme tähän käytännössä, emme ehkä jäisikään😍

Kuten treenaamme fyysistä kehoamme liikkumalla, voimme treenata myös sisäistä hyvinvointiamme valmentautumalla eli sukeltamalla ulkoisen sijaan sisäänpäin. Nuoret ovat vielä verrattain joustavia ajatustavoissaan. Heidän voi olla melko ketterää uskaltautua itsensä ääreen - jopa niissä epämieluisammissakin kohdattavissa, joita meistä kustakin kyllä löytyy. Tämä muodostuu eduksi elämän edetessä.

Valmentautumisen avulla voimme opetella itseämme yksinkertaisesti paremmin. Pysähtyä ja antaa aiheelle todellista aikaamme pelkän puhumisen sijaan. Pysähtyminen jää usein toisarvoiseen asemaan opetellessamme niin paljon kaikenlaista mielenkiintoista tai mahdollista 'pakkopullaa' itsemme ulkopuolelta. Miten kukin siihen sitten suhtautuukin. Valmentautumisen avulla voikin oppia tunnistamaan todelliset mahdollisuutensa vaikuttaa omiin valintoihinsa, innostumiseensa, onnistumisiinsa, vuorovaikutussuhteisiinsa ja oman elämänsä kokonaiskokemukseen.

Itsetuntohaasteet kuuluvat olevan edelleen nuorten kasvava hyvinvoinnin kokemisen kynnys. Tämä, kuten muutkin tutut ja tuntemattomammat haasteet saattavat sijaita kuitenkin niin näkymättömissä, että elämä vaikuttaa päällisin puolin olevan aivan kunnossa. Silti vietit sen 'jonkin' turruttamiseen ovat olemassa, ja suunta mahdollisesti tavalla tai toisella viistossa tai sinnepäin hetkellisesti tai pidempiaikaisestikin suuntaamassa. Tämä voi ilmetä yhtä hyvin reippautena ja tunnollisuutena sekä niin sanottuina muinakin kiitettyinä ilmiöinä kuin päinvastaisina tunnistetumpina haasteinakin. Niin jo nuorilla kuten aikuisillakin. On kuitenkin turha jäädä odottamaan taakan muodostumista liian raskaaksi.

Voidessani tukea lastani/nuortani elämässä tarjoten mahdollisuuden itsensä syvempään ja monipuolisempaan tuntemiseen - miksi en sitä tekisi? Etenkin, kun ja jos rohkenen tiedostamaan, että vanhempana olen itse helposti niin ja liiankin lähellä, että en aina ole välttämättä se paras henkilö todella kuulemaan ja oikeasti tukemaan - vaikka rakkain olisinkin <3

Testaa kiinnostustasi KUMUn verkkovalmennuskurssilla