Ryhmä- ja yrityscoaching

Puhutaan rohkeasti just' siitä!

RYHMÄCOACHING on turvallista, hyväksyvää, oivaltavaa ja rohkeaa dialogia, keskustelua, haastamista sekä tunteiden, ajatusten, ymmärryksen ja toiminnan tavoitteellista yhdessä uudelleen järjestelyä. Tavoitteena valjastaa ryhmän koko potentiaali.

Vanhoista tottumuksista poikkeavat uudet oivallukset ja tarinat sekä niiden mahdollistamat kestävät muutokset eivät synny ohituskaistalla, eivätkä jonkun toisen toimesta. Työhaalarit saa pukea ja hihat kääriä ihan itse ja yhdessä.

1 + 1 = 100 tai ihan mitä vain

Ryhmä on parhaimmillaan paljon enemmän kuin osiensa summa. Kaikki on mahdollista ryhmän mielen ja luovuuden auetessa sekä turvallisuuden salliessa tarkastella myös sitä, mikä todellisuudessa 'hankaa' ja halutaan kieltää, ohittaa, unohtaa tai unohduttaa. Avoimen haavoittuvuuden hienous johtaa poluille inhimillisesti kestävään yksilö- ja yhteisövoimaan sekä ohituskaistojen ja vanhojen ohjelmointiemme takana odottaviin uusiin ratkaisumalleihin, merkityksiin ja kestäviin muutosajureihin. Poraudutaan siis myös siihen, mikä eniten mietityttää ja hyödynnetään haasteet suurimman mahdollisen kasvun löytämiseksi.

Tiimin uusi tietoinen ohjelmointi 2.0

Räätälöinti ryhmälle

Ryhmävalmennus räätälöidään kohderyhmä-, tarve- ja tavoitelähtöisesti. Olemme kiinnostuneita siitä, mistä lähdetään liikkeelle ja minne halutaan mennä. Mitä toivotaan tapahtuneen ja muuttuneen käytännössä, kun 1) valmennus on päättynyt, 2) puoli vuotta on kulunut tai 3) kokonaisen vuoden jälkeen valmennuksesta? Mitä valmennuksen jälkeen tapahtuu, ja miten tapahtumia sekä haluttua muutosta tuetaan onnistuneesti? Valmennuksen laadukas yhteinen pohjustustyö on ensiarvoisen tärkeää. Panostamme perustuksiin, jotta voimme luoda vaikuttavia valmennuksia realistisin tavoittein. Lupauksia, joita voimme yhdessä pitää. Aloitetaanko yhteistyö?

Kysy lisää ja haasta myös meidät! Otamme osaltamme rehellisesti kantaa, voimmeko tarjota toivomaanne näkökulmaa - tarpeeseen vastaavasti ja vaikuttavasti.

HINNAT ryhmä- ja yrityscoaching

Yhdellä valmentajalla*:
3,5h: 1200€+alv 24%
3 x 3,5h: 3500€+alv 24%
Kahdella valmentajalla*: 
3,5h: 2000€+alv 24%
3 x 3,5h: 5800€+alv 24%

Ryhmä-/yrityskonsultaatio 150€+alv 24% / h / 1 valmentaja


*Kerromme mielellämme myös ryhmävalmennuksen tarkemmista mahdollisuuksista yhden/kahden valmentajan fasilitoinnissa/ohjauksessa.

Älä nojaa enää vanhoihin tottumuksiin!