Tietoisemmaksi johtajaksi

Onnistu tunnistamalla sokeat pisteet!

Toimimattomaksi todettu johtaminen ei ole oikaistavissa niin sanotusti alhaalta ylöspäin. Vaikka organisaation koko työntekijäkaarti olisi sitoutuneita tietoisia tapauksia, ei sen yrittäminen yltäisi lopulta muuhun kuin työpaikan vaihto- ja uusrekrytointirumbaan sekä ajan myötä lopulta samoihin tuttuihin haasteisiin toisiaan selkäänsä taputellen tai raskaasti huokaillen. Niin kallista ja niin turhaa - ihan kaikkien osalta!

Vanhat tottumukset eivät johda uuteen, eivätkä uudet tarinat synny koskaan ohituskaistalla tai jonkun toisen toimesta. Ei ihmisillä, joita kutsutaan työntekijöiksi sen enempää kuin heillä, joita nimetään johtajiksi.

Oletko jo riittävän kyllästynyt siihen, että ihmisten johtamisen teoria ja arki eivät kohtaa tai et saa niitä käytännössä kohtaamaan? Kun kaipaat tähän muutosta, käy kohti ja sukella sisäänpäin - ensin omalta osaltasi ja sen varassa muutkin mukaan ponnistelematta onnistuneesti kannustaen. Tää ei oo kuitenkaan kaikkien matka, eikä sitä voi pakottaa! Kun tunnistat, että tietoisemman johtajuuden ajatuksessa on potentiaalia ja että liidaaminen ei vain tällä hetkellä toimi, pääset kohtaamaan sen, mikä useimmiten ohitetaan ja kielletään. Vapauta potentiaali piilosta tiedostamattoman johtamisen takaa😁

Johtajan uusi tietoinen ohjelmointi 2.0

Yksilöö vai ryhmää?

Haastetta voidaan lähteä lähestymään joko yksin, yhdessä tai sekä että. Valmennus räätälöidään aina valmentautuja-, kohderyhmä- sekä tarve- ja tavoitelähtöisesti. KUMUssa olemme poikkeuksetta kiinnostuneita siitä, mistä aidosti lähdetään liikkeelle ja minne halutaan mennä ja miksi? Mitä valmennuksen jälkeen käytännössä tapahtuu, ja miten tapahtumia sekä saavutettua muutosta tuetaan onnistuneesti? Vai tuetaanko?

Valmennuksen laadukas pohjustustyö sekä moninäkökulmainen sitouttava suunnittelu on onnistuneen yhteistyön kulmakivi. Panostamme perustuksiin, jotta voimme luoda vaikuttavia valmennuskokonaisuuksia sopivalla syvyydellä ja realistisin tavoittein. Lupauksia, joita voimme ja haluamme pitää. Ihmisen taajuudella!

Kysy lisää ja haasta myös meidät! Lupaamme ottaa osaltamme rehdisti kantaa, voimmeko tarjota toivottua näkökulmaa tarpeeseen vastaavasti ja vaikuttavasti. Koska emme harrasta laastarointeja, vältämme katteettomilta tuntuvia lupauksia niin yksilöille kuin yhteisöillekin. KUMUn 'kokoinen' tarve sekä sen suomat mahdollisuudet ovat kyllä tunnistettavissamme!

HINNAT: Yritys- ja ryhmäcoaching

Valmennus 2,5 h

Sisältäen ennakkovalmistelut ja suunnittelutyön, yksi valmentaja, matkakulut laskutetaan erikseen

1500€ + alv 24%

Valmennus 3 x 2,5 h

Sisältäen ennakkovalmistelut ja suunnittelutyön, toteutus 6 kk ajalla aloituksesta, yksi valmentaja, matkakulut laskutetaan erikseen

3800€ + alv 24%

Ajatussparrailu yhdelle tai ryhmälle

Sisältäen yhden valmentajan, etäyhteys

150€/h + alv 24%

Kahden valmentajan sparraus

Isommat ryhmät vaativat työpajamuotoisessa valmennuksessa kahden valmentajan panoksen, hinnoitellaan erikseen sovitun mukaisesti

Ota yhteyttä!


Vaklaa KUMUn yritysvalmennuspalautteita!

Tietoisemmiksi haluaville johtajille

Liidaa lovella!

Hyvä tuote, palvelu ja tavanomainen johtaminen eivät sellaisenaan riitä. Kutsu kuuluu kiihtyvällä vauhdilla syvemmälle ja merkityksellisemmälle. Lovella liidaaminen koskettaa sielua eli sydäntä - sisintä, jota kannattaa kuunnella! Ja se, mikä onnistuu koskettamaan sielua sisältää juuri ne elementit, joilla on mahdollisuus ylittää yhdessä palvelukokemusodotukset ja tukea hyvinvoivaa tulosta viivankin alla. Johtaminen on vaikuttava palvelutehtävä ihan kaikilla tasoillaan - ei kuitenkaan itsestäänselvä automaatio.

Älä nojaa enää vanhoihin tottumuksiin!