Valmennuskartoitus

Testivalmennus - Kartoitus maksutta!

Whaaaaaat?!?

Ollaan yhteydessä. Pohditaan, mitä etsit ja mitä KUMU Valmennus voi tarjota just' sulle. Oletko valmis kohtaamaan oman todellisen tarinasi, muuttamaan sitä sekä löytämään piilossakin olevat mahdollisuutesi ja koko potentiaalisi? Oletko jo kokenut pakon pysähtyä? Onks' nyt sun aika?

Veloituksettomassa valmennuskartoituksessa saat sitoumuksetta lisätietoa coachingista, valmentajista ja KUMUsta. Voit esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, pohtia ääneen ja saada halutessasi kokemuksen lyhytkestoisesta testivalmennuksesta. Mahdollisuus on käytössäsi kerran yhdessä sovittuna ajankohtana 30 minuutin ajan (etätoteutus, puhelin).

Selvitä mihin voit sisäisesti seikkailla, ja mitä siitä voi seurata. Sijoita syvemmällä tavalla itseesi, rakkaisiisi ja koko elämääsi.

Varmistu valinnastasi!

HINTA: Testivalmennus

30 min (arvo 55€)

Mahdollisuus on käytettävissä kerran yhdessä sovittuna ajankohtana, etätoteutus, myös puhelin

NYT 0€

UseinKysyttyKysymys

1. Voinko tulla valmennukseen, jos en oikein tiedä, mistä haluan keskustella?

Voit kyllä😄 Usein tietämättömyys ja hiljaisuus on loistotapa lähteä liikkeelle tai saavuttaa niihin uskallus ihan ajan kanssa (koska tietämättömyys ja hiljaisuus eivät ole kovin helppoja juttuja). Valmennuksessa et voi epäonnistua tai tehdä riittämätöntä suoritusta. Se ei vain ole mahdollista. Ei missään tilanteessa. Oikeasti.

Valmennuksen tarkoitus on mahdollistaa sinun ehdoillasi henkilökohtaiset / pariskunnan / perheiden itsetuntemusta ja tietoisuutta rikastavat elämysmatkat sisäänpäin. Noiden matkojen pääosassa olet aina sinä - ja vain sinä. Tuossa pääosassa voit olla kysyvä tai kysymyksetön, äänessä tai hiljaa, iloinen tai surullinen, läsnä tai hukassa tai aivan mitä vain. Tavoitteena on, että olisit aina mahdollisimman pitkälle juuri sinä.

Valmennus antaa tilaa. Tila on siitä kummallinenkin ja kiitollisuuden arvoinen paikka, että siellä voi tapahtua hienoja asioita, joita ei ehkä etukäteen ole osannut edes toivoa. Ole siis rauhassa tarvittaessa myös ymmällään. Se voi olla jopa vaikuttavin ovi eteenpäin näissä sisäisissä seikkailuissa.

Tervetuloa kasvavaan kasvuyhteisöömme!