Valmentajat

Ei temppuja!

...vaan turvassa kurkottamista

Outi

itsensä kohtaamisen, muutosten ja sisäisen kasvun valmentaja/coach, ratkaisukeskeinen LCF Life Coach®, Työfysioterapeutti (YAMK)

"Mä valitsen joka päivä kuulla sydämellä ja nähdä silmät kiinni. Rakastan kokemuksellisia tarinoita, totuutta ja haavoittuvuuden tarjoamia mahdollisuuksia. Herkkyys on voimani ja samalla haasteeni. Tavoitteenani on tasapaino, jossa uskallan olla auki itsestäni luopumatta. Tunnen jokaisen hetken sisältävän valinnan mahdollisuuden. Kunnioitan tuota vaikuttavaa mahdollisuutta sekä valintojani, myös niitä huonompia (ja opettavaisimpia), vaikka juuri se onkin mielessäni joskus hyvin vaikeaa. Uskon siihen, että 'jokaisen omassa sisimmässä piilee elämän makeimmat pääsyliput'. Miks' niistä ei puhuta enempää? Etsitään niitä yhdessä!"


Mika

tietoisemman elämän mentori & muutosvalmentaja, NLP-koutsi, läpimurtaja

"Joka päivä eka päivä! Elämä on seikkailu, eikä kaikki kohdattu ole miellyttänyt - eikä miellytä. Sukellan luontaisesti ihmisyyden suurimpiin kysymyksiin. Koen, että suurin voima löytyy pelkojen takaa, niiden kunkin meistä omien. Olenkin kehittänyt kykyäni tanssia pelotta tai ennemminkin pelon kanssa - sekä valoissa että varjoissa. Tasapainon tanssi on hyvä taito ihan jokaiselle ja joka hetki, koska kaikki löytyy lopulta meistä kaikista - ja se on tosi ok. Hyväksyminen ei ole helpointa, mutta sitä kautta löytyy uusia avaimia uusiin valintoihin. Henkilökohtaisen kasvun kokemusrikkaalla matkalla ehdoitta hyväksyvä, luotettava ja kokemuksellisella tavalla ymmärtävä kanssakulkija on rikkaus meistä jokaiselle. Millaisen matkan kynnyksellä sä olet?"


Outin koutsaamista kuvaavat sanat:

rehellisyys ja totuudellisuus, avoimuus, aito kohtaaminen, ihmettelyn taito, uskaltava tarkkanäköisyys, hyväksyntä ja tahtotila turvan tietoiseen rakentamiseen, halu tutkia inhimillisen kohtaamisen mahdollisuuksia ja mahdollisia kompastuskiviä suhteessa itseen ja ympäröivään maailmaan, muutostahto (pelosta viis)

Mikan koutsaamista kuvaavat sanat:

tietoisuuden kasvattaminen, luovuus, kiinnostus ihmisyyden ilmiöihin ja ytimeen, rohkeus totuuden etsintään, haastamiseen ja toisin katsomiseen, henkisyyden ja mystiikan tutkiminen sekä syvien viisauksien ja oppien tuominen tähän päivään, omien syvien kokemusten johdattaminen tietoiseksi eheytymisen matkaksi eli teoriasta rouheaksi käytännöksi

Padotut tunteet lähtivät turvallisesti liikkeelle. Näitä oivalluksia käytän vielä pitkään ja jalostan eteenpäin.

KUMUn valmennettava

Kuuntelet aidosti omaten lempeää kokemuksellista viisautta. Kanssasi on turvallista työskennellä.

KUMUn valmennettava

Valmennus vahvisti positiivisia ajatuksia itsestäni ja muutoksesta, jota kohti haluan edetä.

KUMUn valmennettava

Kasvetaan yhdessä!

Henkilökohtaisen kasvun matkalla ehdoitta hyväksyvä, luotettava ja kokemuksellisella tavalla ymmärtävä kanssakulkija on rikkaus meistä jokaiselle.

Emme puhu hyvää, emmekä pahaa. Puhumme totuutta. Rikomme tarkoituksella itseä ja toisia kohtaan osoitettua lokerointikulttuuria. Emme hurmioidu vain näennäisesti hyväksyttyjen tapojen tahtotilasta korvata todellinen hyväksyntä sekä sydämen tapa toimia ja kohdata.

Vaalimme aitoutta, mikä kumpuaa omien pelkojemme takaa löytyneistä oivalluksista ja läpimurroista. Ihmeellisyyksiemme ja outouksiemme hyväksymisestä. Elämästämme ilman sen hienompia termejä. Arvostamme sydämen sivistystä ja sen mukaista kohtaamista. Välitämme voimaantumista luoden riittävyyden, kasvumahdollisuuksien ja käytännön muutosten kokemuksia. Uskomme, että sinäkin voit tavoittaa parhaan potentiaalisi, kyvyn valmentaa itse itseäsi sekä haluamasi elämän.

Emme voi parantaa muiden haavoja, emmekä tehdä muutoksia kenenkään puolesta. Voimme kuitenkin luoda hyväksyvän ja turvallisen tilan kasvumatkalle sekä saatella läpimurtoihin myös silloin, kun eteneminen tuntuu vaikeammalta. Tehdään yhdessä matkaa sisäänpäin. Are you ready?

Valmennus just' sulle <3

Missiomme on

murtaa ajan saatossa kertyneiden sitovien muotojen otetta elämästä, valjastaa hyväksyen hulluuksia kestäviksi suunnanmuuttajiksi ja mahdollistaa sisäisten sankaruuksien esiin kuoriutuminen sinun, minun ja meidän kaikkien tietoisuuden, sisäisen ymmärryksen, hyvinvoinnin ja aiempaa parempien valintojen vahvistamiseksi sekä kunkin uniikin sisäisen hehkun löytymiseksi.

Emme lupaa pikamuutoksia, vaan mahtavan matkan, jonka pääosassa olet sinä.

Kohti oman elämän läpimurtoja!

Hyväksyntä mahdollistaa

Kaikki löytyy meistä kaikista. Vaikka emme sitä joka käänteessä edes tunnistaisi (tai tunnustaisi). Estämisestä, väistelystä sekä pakottamisesta luopuminen ja sen sijaan elämän ihmettelylle antautuminen muuttaa pirstaleisuuden vähitellen eheydeksi ja kiitoksen aiheiksi. Kukaan meistä ei ole rikki. Mitään ei siis tarvitse korjata. Eheytyminen ja tarinan tietoinen muuttaminen on mahdollisuutemme. Arvokas sijoitus itseen. Aito, hyväksyvä ja turvallinen kohtaaminen on eheytymisen luottoperusta.

Rakkaus mullistaa

Rakkaus paljastaa. Se on luonteeltaan universaali alkuvoima ja elämän eliksiiri. Jotain sanattomasti suurempaa. Haasta oppimasi sekä sukupolvienkin yli ulottuva "totuutesi" rakkaudesta ja mahdollista antautumisen opettelu. Rakkaudella on ehtymätön potentiaali mahdollistaa todellinen hyväksyntä, sisäisen turvan karttuminen ja jatkuva joustava uudistumisrohkeus. Rikas sisäinen kasvu. Omaa muutosmatkaansa ei voi tehdä vain teoriassa. Se on koettava ja tunnettava ihan itse. Uskalla kohdata itsesi - rakkaudella.

Kokemuksellisuus rokkaa

Uskomme, että voimme ammentaa ympärillemme siitä, mitä tiedostettuna kokemuksena mukanamme kannamme. Mihin saakka olemme uskaltaneet itsessämme matkustaa. Ja se riittää. Tutki itseäsi uteliaisuudella, opettele hyväksymään, vältä kieltämistä, rakasta ja pidä kaikin puolin parempaa huolta. Tule tietoisemmaksi sisäisestä kasvustasi ja saavuta myös matkasi nautinnollisuus. Ainutlaatuiset kokemuksesi tekevät sinusta juuri sinut. Etsi siis valot ja varjot itsestäsi, jotta sinun ei tarvitse kokea niitä jatkuvina haastavina heijastuksina toisista.

Vapaus vauhdittaa

Pelottomuus ja sen myötä todellinen henkilökohtainen vapaus löytyvät usein niiden kaikkein suurimpien pelkojemme takaa. Pelottomuus ei ole pelkojen puutetta, vaan uskallusta kohdata omansa oppien erottamaan ne samalla muiden peloista. Huoli pelkosi osaksi omaa ainutlaatuisuuttasi. Selvitä, mitä sinä pelkäät ja minkälaisia uskomuksia pelkojesi ympärille kätkeytyy. Muuta kokemustasi. Pelko pelolta. Aloita rohkeasti karistelutyö.

"If you don't try, you will never know"