Verkkovalmennuskurssit

Valitse hetki, kunhan teet sen!

Valmennusta omaan tahtiin!

Ihmettele, oivalla sekä luo itsellesi kasvu- ja muutosmahdollisuuksia riippumattomammin ja turvallisesti! Verkko-oppiminen tarjoaa joustavuutta ja valinnanvapautta - myös valmentautumisen saralla. Itseopiskeltava tai suunnitellusti sulautettu verkkokurssimuotoinen valmennus on loistomahdollisuus henkilökohtaisen sisäisen kasvusi polulla. Kokeile ennakkoluulottomasti. Muista, että ainoastaan opiskeltu verkkokurssi saa mahdollisuuden olla myös vaikuttava sellainen. Valitse verkkovalmentautumiselle itse siis aika ja paikka - kunhan teet sen!

Yhdistä verkossa valmentautumiseen henkilökohtainen coaching! Verkkovalmennukset on suunniteltu itsenäisesti läpikäytäviksi ja siten vaikuttaviksi. Halutessasi voit hankkia kurssin rinnalle henkilökohtaista KUMU-valmennusta 95€/60 min. sopivassa ja yhdessä sovitussa rytmissä. Kysy lisää! One-to-One -coaching tukee oivallusten heräämistä sekä uskallusta pureskella esiin nousevaa hyväksyvän rinnalla kulkijan kanssa.

Valitse itse aika ja paikka!

Vaikuta mahdollisuuksiin!

Mistä aiheista toivot saavutettavaa, ketterää, ajatuksia herättävää, oivalluksia aktivoivaa ja henkilökohtaista sisäistä kasvuasi edistävää verkkovalmennuskurssia? Mitä tuon kurssin jälkeen toivot tavoittaneesi? Paljonko olet valmis sijoittamaan omaa aikaasi sekä panostamaan rahaasi verkkomuotoiseen valmennukseen sisäisen kasvun saralla?

Uusi tarinasi on menestystarina