Verkkokurssit

Valitse hetki, kunhan teet sen!

Ihmettele, oivalla sekä luo kasvu- ja muutosmahdollisuuksia itsellesi riippumattomammin! Verkko-oppiminen tarjoaa joustavuutta ja valinnanvapautta - myös valmentautumisen saralla. Itseopiskeltava tai suunnitellusti sulautettu verkkokurssimuotoinen valmennus on loistovaihtoehto tai loistolisä henkilökohtaisen sisäisen kasvusi polulla. Kokeile ennakkoluulottomasti.

Mitä ja mistä? Tutustu tarkemmin jo avoinna olevaan Pysähdy & Virkisty -verkkokurssiin. Muista, että ainoastaan opiskeltu verkkokurssi saa mahdollisuuden olla myös vaikuttava sellainen. Valitse verkkovalmentautumiselle itse siis aika ja paikka, kunhan teet sen!

HINTA alk. 59€/kurssi/osallistuja

Kohti merkityksellistä elämää!

Tee pikkutrippi sisäänpäin: Pysähdy & Virkisty -verkkokurssi

Mistä sitten saan kurssin itselleni?

GO: ainaonpilates.fi/verkkokurssit                                  Hankkiminen on helppoa! 

Tee ajasta ja paikasta riippumaton pikkutrippi sisäänpäin! Elämä tapahtuu aina kussakin hetkessä. Missä elämä siis on, jos emme ole siinä läsnä? Oletko sä? Siis läsnä?

Pysähdy & Virkisty -verkkokurssi tarjoaa elämysmatkan sisäänpäin. Kasvata tilaa läsnäololle. Ja nappaa mielestäsi toimivimmat vinkit säännölliseen arkeesi myös jatkossa. Kurssilla pääset sparrailemaan omaa pysähtymistäsi ja virkistymistäsi erilaisin tavoin. Kurssi sisältää: 3 moduulikokonaisuutta, joista kukin sisältää itsessään 3 erillistä osiota (yhteensä siis 9 osiota). Kustakin moduulista löydät rentoutus- ja läsnäoloharjoituksen (kuuntelu/audit), coachaavan harjoitustehtävän sekä Liike & Rentoutus -treenin (video) + koko kurssia koskevaa bonusmatskua. Kurssin hinta on 79€ (pitkä käyttöaika).

Valitse itse aika ja paikka!

Toiveesi kiinnostavat KUMUa!

Mistä aiheista sinä toivot saavutettavaa, ketterää, ajatuksia herättävää, oivalluksia aktivoivaa ja henkilökohtaista sisäistä kasvuasi edistävää verkkokurssia? Mitä tuon kurssin jälkeen toivot tavoittaneesi? Paljonko olet valmis sijoittamaan omaa aikaasi sekä panostamaan rahaasi verkkomuotoiseen valmennukseen sisäisen kasvun saralla?

Kun on onnistumisten aika, nauti täysillä. Kun on kehittymisen aika, kasva täysillä.

Uusi tarinasi on menestystarina