Verkkovalmennukset

Tiedätkö, mikä tulee oikeasti kalliiksi?

Tiedostamattomuuden hinta on moninkertainen verkkovalmennusten hintaan verrattuna. Olemme todenneet sen omastakin kokemuksesta! Haluatko tavoittaa parhaan potentiaalisi, kyvyn valmentaa itse itseäsi sekä haluamasi omantuntuisen elämän? Valmentaudu verkossa.

👇

MUUTA TARINASI -verkkovalmennus 29€

Oletko kyllästynyt mielesi toistuviin pulinoihin siitä, mitä olet ja mihin kykenet sekä toisaalta muka et? Muotoile sisäinen tarinasi uudelleen eli tunnista ja päästä irti turhiksi käyneistä kaavoista, kompasteluista, väsyistä, ahistuksista ja muista! Itsenäisesti läpikäytävä MUUTA TARINASI -verkkovalmennus vie sinut matkalle tunnistamaan, mitä stooria itsellesi elämästäsi ja sen mahdollisuuksista oikein kerrot sekä päivittämään upean tarinasi tietoisemmin tähän päivään ja hyvinvointiasi vahvistavaksi. Tuu valmennukseen ja ryhdy hommiin. Mukaan lähteminen ei vaadi ennakkokokemuksia. Koska olet ehdottomasti oman elämäsi pääosassa!

PYSÄHDY & VIRKISTY -verkkovalmennus 39€ (ovh. 79€)

Etsitkö elämääsi tasapainoa? Uskallatko tunnustaa kaipaavasi paremminvointia tai jotain muuta? Löydä itsestäsi piilossa olevat voimavarat sekä omat toimivat tapasi pysähtyä hyvissä ajoin! Itsenäisesti läpikäytävä PYSÄHDY & VIRKISTY -verkkovalmennus johdattaa sinut monipuoliselle matkalle mielen vilinästä pysähtymiskokemusten kautta virkistymiseen. Tunne, miten todella voit vaikuttaa siihen, miten voit ja valitse itsellesi parhaat tavat myös jatkoon. Luvassa valmentavia harjoituksia, auditiivisia rentoutuksia sekä fysioterapeutin ohjaamaa fyysistä treeniä. Tää combo sun täytyy kokea!

You've got it!

Valmentaudu omaan tahtiin!

KUMUn verkkovalmennukset ovat itsenäisesti läpikäytäviä tavoitteellisia kokonaisuuksia, jotka tarjoavat luvatun matkan itseen pyrkien valmentautujasta kumpuavaan ja valmentautujassa tapahtuvaan muutokseen. Valmennusten sisältämät tarinat, tehtävät ja erilaiset aktivoinnit ovat osa matkaa kohti uusia oivalluksia sekä haluttuja kasvu- ja muutosmahdollisuuksia. Hyödynnä valmennuksia yksitellen tai mielekkäästi yhdistellen!

Kokeile ennakkoluulottomasti! Verkko tarjoaa joustavuutta ja valinnanvapautta tutkiessasi sisältöjä, jotka ohjaavat ja jouduttavat matkaasi sisäisen kasvun polulla. Muista, että ainoastaan läpikäyty valmennuskokonaisuus saa mahdollisuuden olla myös vaikuttava sellainen. Valitse verkkovalmentautumiselle siis itse aika ja paikka - kunhan teet sen.

Yhdistä One-to-One -coaching!

KUMUn verkkovalmennukset on suunniteltu itsenäisesti läpikäytäviksi ja siten turvallisiksi ja vaikuttaviksi. Ne toimivat hyvin siis sellaisinaan. Jos aiheet tuntuvat monimutkaisilta tai ne herättävät paljon sisäisiä kysymyksiä, hanki kurssin läpikäymisen tueksi KUMUn henkilökohtaista valmennusta. Kysy lisää!

One-to-One -coaching tukee tavoitteellisesti uudenlaisten oivallusten heräämistä, mielen toistuvien kaavojen tunnistamista, havaintojen kohtaamista ja niistä tarvittaessa irtaantumista sekä rehellistä uskallusta pureskella esiin nousevaa turvassa hyväksyvän ja läsnäolevan rinnallakulkijan kanssa. KUMU tekee kanssasi haastavastakin turvallisempaa kulkiessasi kohti tietoisempaa itseäsi!


Coaching avartaa valmennettavan tietoisuutta, tarjoaa valinnanmahdollisuuksia ja mahdollistaa muutoksen.

Valitse itse aika ja paikka!

Vaikuta mahdollisuuksiin!

Mistä aiheista toivot saavutettavaa, ketterää, ajatuksia herättävää, oivalluksia aktivoivaa ja sisäistä kasvuasi vaikuttavasti edistävää verkkovalmennuskurssia? Mitä tuon kurssin jälkeen toivot tavoittaneesi? Paljonko olet valmis sijoittamaan omaa aikaasi sekä panostamaan rahaasi verkkomuotoiseen valmennukseen sisäisen kasvun saralla?

Uusi tarinasi on menestystarina