Valmenna tietoisemmin

Harjoita tietämättömän tietoisuuden asennetta!

Valmentaminen on vastuullinen tehtävä huolimatta siitä, että valmennettava on aina omien oivallustensa ohjaksissa. Valmentajan oma sisäinen kartta määrittelee todellisen onnistumisen rinnalla kulkemisessa. Kun karttamme päättyy, muuttuu väistämättä kykymme kohdata, valmentamisemme dynamiikka (luottamus ja turva) sekä sitä kautta myös kohtaamisemme vaikuttavuus. Oletko valmis valmentajuutesi nextille levelille?

Ei tule yllätyksenä, että valmentajan olennaisinta kyvykkyytensä kehittämistä on jatkuva itsensä haastaminen, henkilökohtainen valmentautuminen ja omaa karttaa laajentava rohkea sisäinen työ. Valmentajavalmennus vahvistaa kykyäsi asettua valmennettaviesi rinnalle objektiivisesti vaihtelevissa tilanteissa itsekin hyvinvointisi säilyttäen ja sitä sekä kyvykkyyttäsi samalla vahvistaen.

Lienet jo oivaltanut, että maailmassamme tieto ei ole sama asia kuin tietoisuus? Tietoisuuden lisääminen on (ainoa) mahdollisuutemme vaikuttavampaan ja ylipäätään todelliseen muutokseen sekä elämän kanssa aidosti virtaamiseen. Opi itsestäsi diipimmin sekä valmentamaan tietoisemmin. Pääset hyödyntämään laajentunutta sisäistä karttaasi välittömästi ja työssäsi lopulta vähemmän puskien. Valitse tahattomien 'laastarointien' lopettaminen ja vahvista kestävämpien perustojen sekä vasta niiden päälle uusien unelmien rakentamisen ohjaaminen. Löydä todellinen potentiaalisi valmentajuutesi nextillä levelillä ja tarjoa työssäsi kopioimatonta extraa myös muille!

Lähde mukaan Tietoisempi valmentaja 2.0 -ohjelmaan

HINNAT: Ratkaisukeskeinen valmentajasparraus

60 min

Sisältäen alv 24%, etä- tai mahdollisuuksien mukaan lähitoteutus (Pirkanmaan alue) Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@kumuvalmennus.com

100€

KUMU palvelee tietoisemmiksi tähtääviä valmentajia tositarkoituksella