Verkko-valmennuskurssit 24/7

Valitse täykky lempipaikkasi ja sukella sisäänpäin!

Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta. Edistä mutsimatkaasi iisisti ja itsenäisesti verkossa 24/7 ja opi itseäsi paremmin. Päätä osaltasi vanhojen mallien siirtäminen suoraan seuraaville sukupolville!

Verkkovalmennukset ovat laadukkaita, tavoitteellisia, kompakteja sekä aina yksilöllisiä oivallus- ja muutosmatkoja, joilla syvennät itsetuntemustasi, edistät sisäistä kasvuasi sekä navigoit kohti haluamaasi. Valmentautumisen onnistumisessa toimii sama yksinkertainen ehto kuin muussakin oppimisessa: Muutoksen perusedellytys on oma sisäinen tahto. Muista siis, että ainoastaan sitoutuneesti, ajatuksella ja ajan kanssa läpikäyty verkkovalmennus on myös vaikuttava sellainen. Hyödynnä valmennukset yksitellen tai mielekkäästi yhdistellen. Valitse itse aihe, aika ja paikka - kunhan teet sen. Valmennukset tuotetaan yhteistyössä tamperelaisen hyvinvointivaikuttajan Aina on Pilates kanssa.

Mallita tähän mennessä jo monia valintansa tehneitä äitejä👇

Valmentaudu verkossa!

Klikkaa kuvaa, tutustu tarkemmin ja aloita mutsimatkasi jo tänään.

Nostattaako verkkovalmennuksen läpikäyminen kysymyksiä tai oivalluksia, joita haluat sparrailla tarkemmin yhdessä? Ota yhteyttä ja ihmetellään yhdessä.

Olethan hyödyntänyt jo ILMAISEN stressinpurkulahjasi?