Verkkovalmennuskurssit

Tiedätkö, mikä tulee oikeasti kalliiksi?

Tiedostamattomien valintojen hinta on moninkertainen verkkovalmentautumisen hintaan verrattuna. Olemme todenneet sen käytännössä itsekin. Tee viisaampia valintoja ja valmentaudu verkossa.

👇


MUUTA TARINASI

HYVINVOINTIVALMENNUS VERKOSSA 29€ (120 pv)

Oletko kyllästynyt mielessäsi kumuavaan ja itseään toistavaan sisäiseen puheeseesi siitä, mitä olet ja mihin kykenet sekä toisaalta muka et? Älä usko kaikkea! Tiesitkö, että sisäinen puheemme ja vanhat uskomuksemme eivät useinkaan toista totuutta. Silti niihin automaattisesti uskomme. Tässä valmennuksessa muotoilet sisäisen tarinasi uudelleen ja päästät irti elämääsi kompastuttavista ja jo tarpeettomiksi käyneistä, mutta mukanasi raahaamista kankeista kaavoista. Muuta tarinaasi, kevennä elämääsi ja buustaa paremminvointiasi. Itsenäisesti läpikäytävä hyvinvointivalmennus.


PYSÄHDY & VIRKISTY

HYVINVOINTIVALMENNUS VERKOSSA 79€ (120 pv)

Hiipuuko jaksamisesi? Onko stressireppusi raskas ja hyvinvointisi hukassa? Tässä valmennuksessa pysähdyt, palaudut ja virkistyt valmentautumisen tehokkaassa supercombossa: itsetuntemusta valmentavat harjoitukset yhdistettyinä auditiivisiin rentoutuksiin sekä fyssärin ohjaamiin pehmeän vaikuttaviin treeneihin varmistavat hyvän olon vahvistumisen sekä mielesi virkistymisen - kaikki 'yhden luukun' taktiikalla, missä vain oletkin. Et tarvitse aiempaa kokemusta valmentautumisesta, rentoutumisesta tai edes treenaamisesta. Itsenäisesti läpikäytävä hyvinvointivalmennus.

You've got it!

Valmentaudu omaan tahtiin!

KUMUn verkkovalmennukset ovat itsenäisesti läpikäytäviä tavoitteellisia kokonaisuuksia, jotka varmistavat matkan itseen pyrkien valmentautujasta kumpuavaan ja hänessä tapahtuvaan myönteiseen muutokseen. Valmennusten sisältämät tarinat, tehtävät ja erilaiset aktivoinnit ovat osa matkaa kohti uusia oivalluksia sekä haluttuja mahdollisuuksia ja muutoksia. Hyödynnä valmennuksia yksitellen tai mielekkäästi yhdistellen!

Kokeile ennakkoluulottomasti! Verkko tarjoaa joustavuutta ja valinnanvapautta tutkiessasi sisältöjä, jotka ohjaavat ja jouduttavat matkaasi sisäisen kasvun polulla. Muista, että ainoastaan läpikäyty valmennuskokonaisuus saa mahdollisuuden olla myös vaikuttava sellainen. Valitse verkkovalmentautumiselle siis itse aika ja paikka - kunhan teet sen.

Yhdistä One-2-One -valmennus!

KUMUn verkkovalmennukset on suunniteltu itsenäisesti läpikäytäviksi ja siten turvallisiksi ja vaikuttaviksi. Ne toimivat hyvin siis sellaisinaan. Jos aiheet tuntuvat monimutkaisilta tai ne herättävät paljon sisäisiä kysymyksiä, hanki kurssin läpikäymisen tueksi KUMUn henkilökohtaista valmennusta. Kysy lisää!

One-2-One -valmennus tukee tavoitteellisesti uudenlaisten oivallusten heräämistä, mielen toistuvien kaavojen tunnistamista, havaintojen kohtaamista ja niistä tarvittaessa irtaantumista sekä rehellistä uskallusta pureskella esiin nousevaa turvassa hyväksyvän ja läsnäolevan rinnallakulkijan kanssa. KUMU tekee kanssasi haastavastakin turvallisempaa kulkiessasi kohti tietoisempaa ja paremminvoivaa itseäsi!


Valmennus avartaa valmennettavan tietoisuutta, tarjoaa valinnanmahdollisuuksia ja mahdollistaa muutoksen. Parempaan.

Valitse itse aika ja paikka!

Mikä on suurin ongelmasi?

Mikä on suurin ongelmasi, jonka ratkaisu mullistaa hyvinvointisi?

Uusi tarinasi on menestystarina