Pysähdy & Virkisty

Saa elämästä irti enemmän vähemmällä!

Hinta: 79€ (120 pvä käyttöaika)

Päästä irti jatkuvasta kiireestä (se on nimittäin tehtävä ihan itse)! Pysähtyminen on vaikuttava hyvinvointiteko itselle (ja muille). Palaudu ja virkisty valmentautumisen supercombossa. Milloin ja missä vain - online! Kurssi on käytössäsi ostohetkestä 120 päivän ajan eli kokonaiset 4 kuukautta.

Oletko kireänä? Hiipuvatko voimavarasi? Onko stressireppusi käynyt raskaaksi ja hyvinvointisi jossain hukassa? Vai valitsetko olla ennalta viisas elintärkeän jaksamisesi suhteen? Tässä valmennuksessa pysähdyt, palaudut ja virkistyt valmentautumisen tehokkaassa supercombossa: 1) itsetuntemusta valmentavat harjoitukset yhdistettyinä 2) auditiivisiin rentoutuksiin sekä 3) fyssärin ohjaamiin pehmeän vaikuttaviin treeneihin varmistavat hyvän olon vahvistumisen sekä mielesi välittömän virkistymisen - kaikki 'yhden luukun' taktiikalla, vaikka joka päivä ja missä vain oletkin.

Et tarvitse aiempaa kokemusta valmentautumisesta, rentoutumisesta tai edes treenaamisesta. Pysähdy, palaudu ja koe virkistyminen kokonaisvaltaisesti sekä kehossasi että mielessäsi. Virkistyneenä olet enemmän läsnä ja voit taatusti paremmin. Kokeilematta et voi tietää. Itsenäisesti läpikäytävä hyvinvointivalmennus.

Pysähtyminen on poikkeuksetta hyvinvointiteko itselle (ja myös muille)!