Pysähdy & Virkisty

Kokeilematta et voi tietää!

Hinta: 79€ (120 pvä käyttöaika)

Päästä irti jatkuvasta kiireestä (se on nimittäin tehtävä ihan itse)! Pysähtyminen on vaikuttava hyvinvointiteko itselle ja muille. Vaikka sitä pidetään itsestäänselvänä, osoittautuu se kerta toisensa jälkeen sangen vaikeaksi. Palaudu ja virkisty valmentautumisen supercombossa. Milloin ja missä vain - online! Kurssi on käytössäsi ostohetkestä 120 päivän ajan eli kokonaiset 4 kuukautta. Valmennus tuotetaan yhteistyössä tamperelaisen hyvinvointivaikuttajan Aina on Pilates kanssa.

Kiristääkö? Tuntuuko, että voimavarasi ovat hiipumassa? Onko stressireppusi käynyt tosi raskaaksi ja hyvinvointisi jossain hukassa? Vai valitsetko olla ennalta viisas elintärkeän jaksamisesi suhteen? Tässä valmennuksessa pysähdyt, palaudut ja virkistyt valmentautumisen tehokkaassa yhdistelmässä: 1) itsetuntemusta valmentavat harjoitukset yhdistettyinä 2) auditiivisiin rentoutuksiin sekä 3) fysioterapeutin ohjaamiin pehmeän vaikuttaviin treeneihin varmistavat hyvän olon vahvistumisen sekä mielesi välittömän virkistymisen - kaikki 'yhden luukun' taktiikalla, vaikka joka päivä ja missä vain oletkin. Valitsemassasi rytmissä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta valmentautumisesta, rentoutumisesta tai edes treenaamisesta. Pysähdy, palaudu ja koe virkistyminen kokonaisvaltaisesti sekä kehossasi että mielessäsi. Virkistyneenä olet enemmän läsnä ja voit taatusti paremmin. Kokeilematta et voi tietää, joten testaa ihmeessä.


Itsenäisesti läpikäytävä hyvinvointivalmennus.

Pysähtyminen on poikkeuksetta hyvinvointiteko itselle (ja myös muille)!