Pieni tutkimusmatka itseen

Nauti elämästäsi jo nyt enemmän!

Hinta: 29€ (120 pvä käyttöaika)

Itsetuntemustasi vahvistamalla voit yksinkertaisesti paremmin! Tämä on resepti, jonka useimmat tietävät, mutta harvemmat hyödyntävät. Tunnista ja korvaa elämääsi kompastuttava sisäinen 'shittisi' sekä sen taustalla olevat jo vanhoiksi käyneet uskomuksesi uusilla paremmilla. Sopivasti sisäänpäin kääntyminen ja henkilökohtainen tilannepäivitys ohjaavat sinua taatusti parempaan. Milloin ja missä vain - online! Kurssi on käytössäsi ostohetkestä 120 päivän ajan eli kokonaiset 4 kuukautta. Valmennus tuotetaan yhteistyössä tamperelaisen hyvinvointivaikuttajan Aina on Pilates kanssa.

Oletko kyllästynyt mielessäsi kumuavaan ja itseään toistavaan sisäiseen puheeseesi siitä, mitä olet ja mihin kykenet sekä toisaalta muka et? Älä usko kaikkea! Sisäinen puheemme sekä vanhat uskomuksemme piiloutuvat ja huijaavat ihan ammattimaisesti toistamatta kuitenkaan aidointa totuutta tai totuutta laisinkaan. Silti ja juuri siksi ne onnistuvatkin ohjaamaan elämäämme aivan automaattisesti ja haluamaansa suuntaan. Kääk💥 Kuka siis on oikeasti elämäsi ruorissa? Murra harjoitellen sisäistä kaavaasi ja navigoi elämääsi jatkossa tietoisemmin - ihan itse!

Tässä valmennuksessa teet pienen (tai suuremman) tutkimusmatkan itseen, vahvistat itsetuntemustasi muotoilemalla runsaiden hauskojen harjoitusten kautta oman sisäisen tarinasi (ja puheesi) uudelleen sekä korvaat elämääsi kompastuttavia ja jo tarpeettomiksi käyneitä kankeita kaavoja haluamillasi paremmilla. Löydä itsestäsi vanhaa ja uutta, jonka avulla onnistut toteuttamaan pieniä ja suurempiakin unelmiasi voidaksesi taatusti paremmin ja elämästäsi enemmän nauttien.


Itsenäisesti läpikäytävä hyvinvointivalmennus.

Muuta mutsitarinasi ja voi heti paremmin!