Valmennus

Tiedätkö, mikä tulee oikeasti kalliiksi?

Tiedostamattomien valintojemme hinta on moninkertainen hyvinvointivalmentautumisen hintaan verrattuna. Valitse siis viisaasti. Vuoden päästä tästä kiität itseäsi, että aloitit jo tänään. Nähdään ja kuullaan valmennuksessa!

Tutki rohkeasti, miten mielesi käyttelee kehoasi vaikuttaen jokapäiväisiin fiiliksiisi, valintoihisi ja vuorovaikutussuhteisiisi sekä siten arkesi todelliseen rullaamiseen. Mahdollista tietoisempi ja rikkaampi elämä ottamalla mittaa aidosta itsestäsi sekä löytämällä sopivasti syvyyttäsi, elämääsi rauhoittavia merkityksiä ja terveyttäsi tukevaa harmoniaa. Tämän sisäisen voima- ja varjotyösi hedelmiä et löydä koskaan googlettamalla. Heittäydy sisäiseen työhösi (tuetusti) ihan itse, eikä kukaan voi koskaan pyyhkiä pois saavuttamiasi väistämättömiä tuloksia. Aloita jo tänään luomaan pysyvää pääomaa, jonka polttoaineena hyödynnät muun muassa elämäsi erilaisia äitikokemuksia.

Valmennuksessa opit kohtaamaan itsesi pelottomalla uteliaisuudella sekä aiempaa rehellisemmin ja tietoisemmin! Pysähdy, tee tilaa, oivalla, ymmärrä, yksinkertaista, katso kohti, hyväksy ja muuta turvassa tilaasi sekä tarinaasi. Löydä sisäiset avaimesi, murra mahdollisia lukkojasi ja avaa uusia ovia todelliseen itseesi ja äitiyteesi, hyvinvointiin, tasapainoon, kasvuun, kaikenlaisista kivuista vapaampaan elämään sekä siihen, mitä käyttäytymiselläsi siirrät jopa huomaamattasi seuraaville sukupolville. Hyödynnä henkilökohtainen valmennus sellaisenaan yksittäin, valitsemasi pituisena sarjana tai yhdistä täydentämään ja tukemaan KUMUn itseopiskeltavia verkkovalmennuskursseja. Olet aina kasvusi arvoinen! Silloinkin, kun et vielä välitä valita sisäistä kasvua.


Valmennus avartaa valmennettavan tietoisuutta, tarjoaa valinnanmahdollisuuksia ja mahdollistaa muutoksen. Minkä sinä haluat olevan elämässäsi toisin?

Nappaa toimiviksi todetut vinkit käyttöösi jo tänään!

Suurin äitihaasteesi?

Mikä on suurin äitihaasteesi, jonka ratkaisu tulee mullistamaan hyvinvointisi? 

Haluamme, että jatkat pian matkaasi valloittaen maailmasi - ihan itse!

Sun valmentajaksi?

Rauhallinen, rehellinen, rohkea ja hyväksyvä 'peili' turvalliseen kasvuun

"Haluan kertoa sulle jotain KUMU Valmennuksen Outista: Hän on lämmin, energinen ja näkemyksellinen kokija ja tekijä, joka määrätietoisella lempeydellä tarttuu toimeen, saa aikaan sekä ohjaa pohtimaan ja ottamaan turvallisesti rohkeita askelia kohti kunkin uniikkia, omannäköistä elämää.

Valmentajana Outi tukee askel askeleelta löytämään kestäviä vastauksia - sisältä. Hän kuuntelee tarkkanäköisesti, lämmöllä ja suurella sydämellä pelotta tilaa antaen sekä tuuppaa rakkaudella uusillekin ajatusalueille sekä tarttumaan käytännössä toimeen.

Outin kanssa saa olla turvallisesti just' sellainen kuin on. Samanaikaisesti hän onnistuu tukemaan ihmeellistä löytöretkeä itseen siten, että matkalla on mahdollista löytää ja hyväksyä itsestä uutta: tapoja, puolia, piirteitä sekä vahvuuksia - sellaisiakin, joista ei aiemmin ollut edes tietoinen.

Outin kanssa saa olla turvallisesti just' sellainen kuin on. 

Olen työskennellyt Outin kanssa työprojekteissa, ja sparrailemme yhdessä säännöllisesti henkilökohtaiseen elämään ja sisäiseen kasvuun liittyvissä kysymyksissä, näkökulmissa ja omissa herkissä haasteissamme - niissä elämän väistämättömissä mutkissa siis. Lyhyesti: Outi on minulle täyttä kultaa."


Kuka kuvailee? Riikka Seppälä, valmentaja, häpeäcoach, vaikuttaja, edelläkävijä, kohtaamisen sekä tunnetaitoisen asiakaskokemuksen ja johtajuuden asiantuntija/kehittäjä, @toivontiellä-valmennuksen äiti sekä erityisvoimia.fi-verkkoyhteisön perustaja 

ILMAINEN lahjasi odottaa Sinua (arvo 49,90€)!