Valmennus

Opi omistamaan henkilökohtaisen kasvusi avaimet!

KUMU toimii ihmisen taajuudella. Meitä kiinnostaa aitous, todellinen muutos sekä se, että löydät sisältäsi kyvyn valmentaa itse itseäsi. Emme harrasta hetkellisiä 'purkkaratkaisuja', vaan käymme rinnallasi kohti - rehellisesti ja tositarkoituksella!

👇

Etsi sisältäsi elämäsi ehdottomasti parhaat pääsyliput! Muuta sisäistä tilaasi, tarinaasi, palvelemattomiksi käyneitä ohjelmointejasi, henkilökohtaisia näkymättömiä strategioitasi sekä mielesi tapoja käytellä kehoasi. Opi omistamaan henkilökohtaisen kasvusi avaimet, luomaan kestävämpi muutos ja voimaan yksinkertaisesti paremmin. Teemme kanssasi haastavastakin turvallisempaa! Kun tahtotilasi on kohdillaan, et halua jäädä odottamaan pakkoa, se osui jo kohdalle tai sua kyllästyttää enemmän jäädä vanhaan kuin 'hypätä' uuteen. Onks' aika?

Rohkaistu mukaan ja kysy lisää, vaikka et olisi koskaan aiemmin valmentautumista kokeillutkaan. Henkilökohtainen valmennus on loistoidea sellaisenaan tai toimiva täydennys KUMUn verkkovalmennusten muutoin itsenäiseen läpikäymiseen. Valmennukset toteutetaan etä- tai mahdollisuuksien mukaan lähitavoin. Ota rohkeasti yhteyttä.

Seuraa KUMUa Instagramissa valintasi varmistamiseksi: @kumucoaching.

Henkilökohtainen valmennus 

Muutos mahdollistuu, kun tunnistaa tarpeensa kasvaa

Valmennuksen tavoitteena on auttaa henkilökohtaisen potentiaalin ja sisällämme usein vielä uinuvien kasvuaarteiden löytymisessä. Valmennus keskittyykin oman ajattelun, tunteiden ja toiminnan tutkimiseen, ymmärtämiseen, hyväksymiseen sekä kehittämiseen eli sisäiseen kasvuun, muutokseen ja tietoisemman hyvinvoinnin edistämiseen.

Valmentautumisen tarkemman sisällön valinta kumpuaa aina valmennettavan tarpeista ja toiveista - joko ennalta tunnistetuista tai valmennuksen aikana esiin nousevista uusista oivalluksista (unelmat, arvot, uskomukset, tavoitteet, ura, ihmissuhteet, rakkaus, stressistä, kuormasta tai sisäisistä ohjelmoinneista ja vaatimuksista vapautuminen, elämänlaatu, hyvinvointi, motivaatio, itseluottamus, paineensietokyky, kipujen vapauttaminen jne). Myös valmennettavan reaaliaikainen valmius henkilökohtaiseen sisäiseen työhön ohjaa luonnollisesti aiheita sekä niiden pohdinnan syvyyksiä. Valmentaja on läsnäoleva, hyväksyvä, turvallinen sekä tilaa antava peili kasvuun - myös kasvua edistävissä mahdollisissa murtumistilanteissa. Valmennettava itse tekee aina omat valintansa edeten tuetusti ja turvallisesti omannäköisellä kasvupolullaan.

Valmentautumisen avulla on mahdollista opetella itseään sekä mielensä ja havaintojensa suuntaamisen tietoista ohjausta kuten kehoakin meistä useimmille vielä tutummalla tavalla treenataan. Voit oppia vaikuttamaan siihen, miten mieli kehoasi käyttelee ja valintoihisi todellisuudessa vaikuttaa. Sinulla on täysi mahdollisuus luoda uutta - itsesi kohdalla.

Oletko tullut ajatelleeksi, että sisäisen kasvun harjoittaminen on henkisesti vastaava juttu kuin fyysinen treeni liikkumisen keinoin? Useimmilla meistä on jo säännöllisyyttä liikunnassa ja ehkä jäsenkortti jollekin treenisalille tai osallisuus pitkäaikaisenkin harrastuksen pariin. Entä sisäiset elämysmatkamme ja mielen tutkinnan 'salapoliisityö'? Usein unohdetun tai vahvasti lokeroidun sielun herättelystä puhumattakaan. Mikä sen rooli oikein on?

Valmentautuisitko, jos voisit olla aivan varma, että prosessin myötä ja muuttumalla saavutat suurimmat unelmasi - vielä tässä elämässä?

Haluamme, että jatkat pian matkaasi ja valloitat maailmasi - itse!

Sun valmentajaksi?

Rauhallinen, rehellinen, rohkea ja hyväksyvä 'peili' turvalliseen kasvuun

"Haluan kertoa sulle jotain KUMU Valmennuksen Outista: Hän on iloinen, energinen ja näkemyksellinen kokija ja tekijä, joka määrätietoisella lempeydellä tarttuu toimeen, saa aikaan sekä ohjaa pohtimaan ja ottamaan turvallisesti rohkeita askelia kohti kunkin uniikkia, omannäköistä elämää.

Valmentajana Outi tukee askel askeleelta löytämään kestäviä vastauksia - sisältä. Hän kuuntelee tarkkanäköisesti, lämmöllä ja suurella sydämellä tilaa antaen sekä tuuppaa rakkaudella uusillekin ajatusalueille sekä tarttumaan käytännössä toimeen.

Outin kanssa saa olla turvallisesti just' sellainen kuin on. Samanaikaisesti hän onnistuu tukemaan ihmeellistä löytöretkeä itseen siten, että matkalla on mahdollista löytää ja hyväksyä itsestä uutta: tapoja, puolia, piirteitä sekä vahvuuksia - sellaisiakin, joista ei aiemmin ollut edes tietoinen.

Outin kanssa saa olla turvallisesti just' sellainen kuin on. 

Olen työskennellyt Outin kanssa työprojekteissa, ja sparrailemme yhdessä säännöllisesti henkilökohtaiseen elämään ja sisäiseen kasvuun liittyvissä kysymyksissä, näkökulmissa ja omissa haasteissamme - niissä elämän väistämättömissä mutkissa siis. Lyhyesti: Outi on minulle täyttä kultaa."


Kuka kuvailee? Riikka Seppälä, valmentaja, häpeäcoach, vaikuttaja, edelläkävijä, kohtaamisen sekä tunnetaitoisen asiakaskokemuksen ja johtajuuden asiantuntija/kehittäjä, @toivontiellä-valmennuksen äiti sekä erityisvoimia.fi-verkkoyhteisön perustaja 

Lataa ILMAINEN valmentava eKirja (arvo 49,90€)!