Liidaa lovella

Olemisesi määrittää johtamistapasi!

Tule mukaan tuloksekkaamman ihmisten johtamisen vallankumoukseen. Koska ihmiset tekevät asiat, on asioidenkin johtaminen ihmisten johtamista parhaimmillaan. So be aware!

Sanotaan, että on hölmöä odottaa uutta lopputulosta toimiessaan edelleen samoin kuin ennen. Oletko kyllästynyt siihen, että ihmisten johtamisen teoria ja todellinen arki eivät kohtaa, perustelut parempaan pyrkimiseen eivät riitä, et saa asioita tahtotilastasi huolimatta näkyväksi ja rullaamaan tai tunnet olevasi pyrkimystesi kanssa aivan yksin? Opi hyödyntämään tuloksekkaasti tietoisemman elämän älyttömimpiäkin oivalluksia osana ihmisten kohtaamista ja johtamista. Emme voi nimittäin nähdä toista, jos emme näe ensin itseämme. Emmekä voi nähdä ja tuntea itseämme, jos emme suostu kohtaamaan rehellisesti myös varjopuoliamme. Siirry aikeista tekoihin, koska vanhat tottumukset eivät johda uuteen, eivätkä uudet ja paremmat menestystarinat synny koskaan ohituskaistalla tai sen työteliään 'jonkun toisen' toimesta. Oletko varmasti valmis?

Tämä ei nimittäin ole kaikkien matka, kaikki eivät ole valmiita valmennettaviksi, eikä sitä pidä koskaan pakottaa! KUMU Valmennus auttaa avaamaan polkusi tietoisempaan johtajaan itsessäsi. Opi houkuttelemaan ihmisten ja prosessien potentiaali esiin tavanomaisen, tiedostamattoman ja tylsänkin johtamisen takaa ja hyppää mukaan luomaan merkitystä sekä kestävämpää inhimillistä tulosta työssä. Meillä on paikka just' sulle!


Vaklaa KUMUn yritysvalmennuspalautteita!

Sinustako tietoisempi äitijohtaja 2.0?

KUMU auttaa onnistumaan!

Lähestytään lovella liidaamista joko henkilökohtaisessa valmennuksessa yksin, ryhmässä yhdessä tai sekä että. Valmennus ja/tai konsultaatio räätälöidään aina valmentautuja-, kohderyhmä- sekä tarve- ja tavoitelähtöisesti. KUMUssa olemme poikkeuksetta kiinnostuneita siitä, mistä aidosti lähdetään liikkeelle, minne halutaan mennä ja miksi? Mitä valmennuksen jälkeen käytännössä tapahtuu, ja miten tapahtumia sekä saavutettua muutosta tuetaan onnistuneesti?

Valmennuksen laadukas pohjustustyö, riittävä määrittely sekä moninäkökulmainen sitouttava suunnittelu ja onnistunut osallistaminen ovat menestyksekkään yhteistyön kulmakiviä. Panostamme perustuksiin, jotta onnistumme luomaan varmasti vaikuttavia valmennuskokonaisuuksia sopivalla syvyydellä ja realistisin tavoittein. Lupauksia, joita voimme ja haluamme pitää. Tietoisemman johtamisen taajuudella!

Kysy lisää ja haasta myös meidät! Lupaamme ottaa reilusti kantaa, voimmeko tarjota toivottua näkökulmaa tarpeeseen vastaavasti ja vaikuttavasti. Koska emme harrasta 'purkkaratkaisumalleja', vältämme katteettomia lupauksia niin yksilöille kuin yhteisöillekin. Luotamme siihen, että KUMUn 'kokoinen' tarve sekä sen suomat mahdollisuudet ovat kyllä yhteisesti tunnistettavissamme!


Kun on luottamusta, kaikki on mahdollista.

Pää pois piilosta!

HINNAT: Äitijohtajavalmennus ryhmille/yrityksille sekä yksilötyyliin

Ryhmä-/yritysvalmennus 2,5 h

Sisältäen ennakkovalmistelut ja suunnittelutyön, yksi valmentaja, matkakulut laskutetaan erikseen

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@kumuvalmennus.com

1500€ + alv 24%

Ryhmä-/yritysvalmennus 3 x 2,5 h

Sisältäen ennakkovalmistelut ja suunnittelutyön, toteutus 6 kk ajalla aloituksesta, yksi valmentaja, matkakulut laskutetaan erikseen

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@kumuvalmennus.com

3800€ + alv 24%

Ajatussparrailu yhdelle tai ryhmälle (yritykset)

Sisältäen yhden valmentajan, etäyhteys

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@kumuvalmennus.com

150€/h + alv 24%

Kahden valmentajan sparraus (yritykset)

Isommat ryhmät vaativat työpajamuotoisessa valmennuksessa kahden valmentajan panoksen, palvelu hinnoitellaan erikseen sovitun mukaisesti

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@kumuvalmennus.com

Ota yhteyttä!

Äitijohtajan henkilökohtainen ratkaisukeskeinen valmennus 60 min

Sisältäen alv 24%, etä- tai mahdollisuuksien mukaan lähitoteutus (Pirkanmaan alue). Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@kumuvalmennus.com

100€

Näe levollisemmin & siis tarkemmin!

Luo kilpailuvaltti, jota ei voi kopioida!

Tiesitkö, että hyvä tuote, onnistunut palvelu ja tavanomainen johtaminen eivät enää riitä? Kun ihan kaikki muuttuu, kysyntä kuuluu haluistamme huolimatta jollekin todella merkityksellisemmälle? Lovella liidaaminen koskettaa sydäntä ja yltää vaikutuksiltaan jopa sielun tasolle. Se kuuntelee ponnistelematta, kuten itsekin haluaisimme tulla kuulluiksi ja luo merkityksiä, joita on mahdoton kopioida. Lovella liidaaja saa käyttöönsä koko potentiaalin, ylittää helposti palvelukokemusodotukset, tukee paremminvoivaa ja omasta halustaan sitoutuvaa henkilöstöä, inhimillisiä innovaatioita sekä vahvaa tulosta viivan alla. Johtaminen on vaikuttava palvelutehtävä ihan kaikilla tasoillaan. Ole tietoisempi siitä, miten todella vaikutat!


Huonolle johtajalle ei halua antaa mitään. Hyvälle on valmis antamaan arvostuksen ja sielunsa.

Vanhoihin tottumuksiin nojaaminen syö summaa viivankin alta!