Liidaa lovella

Olemisesi määrittää johtamistapasi!

Tule mukaan tuloksekkaamman ihmisten johtamisen hyväaikeiseen 'vallankumoukseen'. Koska ihmiset tekevät asiat, on asioidenkin johtaminen ihmisten johtamista parhaimmillaan. So be aware!

On hölmöä odottaa toisenlaista lopputulosta toimiessaan edelleen samoin kuin ennen. Oletko kyllästynyt siihen, että ihmisten johtamisen teoria ja todellinen arki eivät kohtaa, perustelut parempaan pyrkimiseen eivät riitä, et saa asioita tahtotilastasi huolimatta näkyväksi ja rullaamaan tai tunnet olevasi pyrkimystesi kanssa aivan yksin? Opi hyödyntämään tuloksekkaasti tietoisemman elämän älyttömimpiäkin oivalluksia osana ihmisten kohtaamista ja johtamista. Emme voi nimittäin nähdä toista, jos emme näe ensin itseämme. Emmekä voi nähdä ja tuntea itseämme, jos emme suostu kohtaamaan rehellisesti myös varjopuoliamme. Siirry aikeista tekoihin, koska vanhat tottumukset eivät johda uuteen, eivätkä uudet ja paremmat menestystarinat synny koskaan ohituskaistalla tai sen työteliään 'jonkun toisen' toimesta. Oletko varmasti valmis?

Tämä ei ole kaikkien matka, kaikki eivät ole valmiita valmennettaviksi, eikä sitä pidä koskaan pakottaa! KUMU Valmennus auttaa avaamaan polkusi tietoisempaan johtajaan itsessäsi. Opi houkuttelemaan ihmisten ja prosessien potentiaali esiin tavanomaisen, tiedostamattoman ja tylsänkin johtamisen takaa ja hyppää mukaan luomaan merkitystä sekä kestävämpää inhimillistä tulosta työssä.

Sinustako Tietoisempi äitijohtaja 2.0?

Tsekkaa suositus!


Kun on luottamusta, kaikki on mahdollista. Ja toisinpäin.

Kehitä kykyä nähdä olennainen

Luo kilpailuvaltti, jota ei voi kopioida!

Tiesitkö, että hyvä tuote, onnistunut palvelu ja tavanomainen johtaminen eivät enää riitä? Kun ihan kaikki muuttuu, kysyntä kuuluu haluistamme huolimatta jollekin todella merkityksellisemmälle? Lovella liidaaminen koskettaa sydäntä ja yltää vaikutuksiltaan jopa sielun tasolle. Se kuuntelee ponnistelematta, kuten itsekin haluaisimme tulla kuulluiksi ja luo merkityksiä, joita on mahdoton kopioida. Lovella liidaaja saa käyttöönsä koko potentiaalin, ylittää helposti tavoitteet ja palvelukokemusodotukset, tukee paremminvoivaa ja omasta halustaan sitoutuvaa henkilöstöä, inhimillisiä innovaatioita sekä vahvaa tulosta viivan alla. Johtaminen on vaikuttava palvelutehtävä ihan kaikilla tasoillaan. Ole tietoisempi siitä, miten todella vaikutat!


Huonolle johtajalle ei halua antaa mitään. Hyvälle on valmis antamaan arvostuksen ja sielunsa.

Vanhoihin tottumuksiin nojaaminen syö summaa viivankin alta!