Lisää aikaa arkeen

Tuplaa aikaresurssisi toimimalla toisin!

Hinta: 59€ (120 pvä käyttöaika)

Kukapa ei haluaisi vuorokauteensa lisää tunteja!? Rakenna viisaammille valinnoille tarvittavaa sisäistä tilaa ja luo kokemukseesi extra-aikaa hyödyntämällä viittä työelämästäkin tuttua henkistä harjoitusta. Opit ovat sovellettavissa niin töihin, kotiin kuin minne vain muuallekin, eikä osallistuminen vaadi edes aiempaa kokemusta työelämästä. Milloin ja missä vain - online! Kurssi on käytössäsi ostohetkestä 120 päivän ajan eli kokonaiset 4 kuukautta. Valmennus tuotetaan yhteistyössä tamperelaisen hyvinvointivaikuttajan Aina on Pilates kanssa.

Onko sulla jatkuva kiire? Mietitkö, mihin aikasi oikein uppoaa ja miten saisit hommat rullaamaan sujuvammin ilman loputonta säätämistä ja aikaa säästäen? Kiinnostaako aikaresurssin tuplaus? Hyödynnä työelämän (tuttuja) henkisiä harjoituksia ja luo lisää valinnanmahdollisuuksia kanssakäymisiin sekä tehtävien hoitamisiin. Säästä aikaa niin työssä kuin kotonakin ja käytä se sitten, mihin ikinä itse haluat.

Tässä valmennuksessa teet matkan 1) oman sisäisen karttasi ja arkitodellisuuttasi määräävien reagointimalliesi tunnistamiseen, 2) laadukkaamman kuuntelun tasoihin tutustumiseen, 3) vaikeiden asioiden esille ottamiseen, 4) kiireasennoitumisesi tarkasteluun, 5) tunneälyn käytön aikaa säästäviin mahdollisuuksiin sekä pääset harjoittelemaan itsesi kanssa ihan näissä kaikissa aiheissa. Tuplaa aikaresurssisi toimimalla toisin!


Itsenäisesti läpikäytävä hyvinvointivalmennus.

Mitä aika just' sulle merkitsee?