Ajankohtaista: SelkäEheäx -kehonhuoltotunti starttaa maanantaina 21.8.

07.08.2023

"Mitä sulle kuuluu - ihan oikeesti? Miltä tuntuu kehosi tämänhetkinen todellinen pössis? Entä mielesi? Väsyykö tai vaivaako selkä - vai joku ihan muu? Tunnistatko tilanteen parhaiten nukkuessasi, kantaessasi, istuessasi, seistessäsi, liikkuessasi, pysähtyessäsi vai joissain muissa päiväsi perusaskareissa tai mielesi tiloissa? Onko tilannekuvasi yhtenevä alla👇 olevan 'haukottelevan' kuvakollaasin kanssa vai jotain ihan muuta?" 


Ehkä haluat toimia ennaltaehkäisevästi ja kiittää upeaa kehoasi, jotta se ja selkäsi jaksaisivat tukea sinua vaivattomasti elämäsi jutuissa - nyt ja jatkossakin😃 Jos näinkin on, se on myös hienoa! SelkäEheäx -tunnilla huolletaan erityisesti keskikehon kestokykyä sekä rentoutuksen ja hengityksen avulla mielen hyvinvointia. Varmista viikoittain koko kehoa (myös mieltä) tukevan selkäsi valmius arjen ja muihin haluamiisi haasteisiin! Tämä tunti sopii kaikille, myös raskaana oleville. Sitä ei kuitenkaan suositella akuuteissa selkäongelmatilanteissa. Takaan, että lähdet tunnilta virkistyneenä ja voimaantuneena, vaikka hyvällä tavalla väsyneenäkin. Aloita syysviikkosi mitä parhaimmalla tavalla ja varaa säännöllinen aika maanantain SelkäEheäx -tunnilla tapaamiseen! Nähdäänhän siellä?

AinaOnPilates -studiolla tavataan👏

SelkäEheäx -tunti toteutetaan VIIKOITTAIN maanantaisin 21.8. alkaen klo: 17-17.55 upeissa AinaOnPilates-studion uusissa tiloissa, jotka avautuvat elokuussa 2023: Pyhäjärvenkatu 5 B (Klingendahl, 2. krs). Lisää tietoa tunnista, hinnoista ja muusta löydät studion nettisivuilta.

Et tarvitse aiempaa kokemusta ryhmässä liikkumisesta, rentoutumisharjoituksista tai muustakaan. Toki kokemuksesta ei ole haittaakaan. Varustaudu tunnille liikkumisen mahdollistavin mukavin vaattein ja vaikka villasukin - etenkin jos tiedät, että rauhoittuessasi koet helposti viluisuutta. Tule sellaisena kuin olet - niin tulen minäkin! Ilolla: valmentajasi Outi, työfyssäri ja valmentaja

Pienikin askel on olennainen!