Ajankohtaista: Juuri sinä voit katkaista sukupolvissa siirtyvät kaavat!

15.09.2023

Äidinkin haavat ja kaavat ovat olemassa ja vaikuttavat, vaikka mama-myytti elääkin kiillotettuna, eikä monistakaan juuri kaikkein olennaisimmista äitiyden ilmiöistä uskalleta puhua kovinkaan kovaa - jos lainkaan. Siksi useat ja ehkä jopa useimmat äidit ovat reippainakin hymyillen täysin yksin juuri niiden asioiden, ajatusten ja tunteiden kanssa, joista ei uskalleta tai kerta kaikkiaan edes 'voida' puhua, vaikka juuri ne voisivat kasvattaa meitä kaikkein viisaimmin - sekä äitiyteen, että ihmisyyteen ylipäätään. Ja mitä siitä sitten seuraa, että liian paljon pakkautuu sisään?


KUMU Valmennus tarjoaa henkilökohtaista hyvinvointivalmennusta palvelunimellä MUTSIMATKAT🔥 Mutsimatkoilla pohditaan kaikkea sitä, mikä tuntuu tutulta sekä turvallisesti myös sitä, mitä tähän mennessä on ollut vaikeampaa purkaa - sekä äitiyden saralta, että muutoinkin. Valmennuksen tavoitteena on päivittää sisäistä maailmaa sekä re-freshata itsetuntemusta siten, että elämän mahdollisuuksien kirjo tulee näkyvämmäksi ja todelliset vaihtoehdot mahdollisiksi. Valmennus 'piirtää' valmennettavan ehdoilla henkilökohtaista polkua selkeämmäksi keventäen hetki hetkeltä selässämme alati mukana raahautuvaa näkymätöntä, mutta pääosin raskasta uskomus-, totuus- ja stressireppua. Repun keveneminen luo luontevasti tilaa uuden hahmottamiselle ja haluttaessa myös muutokselle😍

Piirrä henkilökohtainen polkusi selkeämmäksi, voi paremmin ja vaikuta viisaammin.

Miksi aikuiselle minulle merkitsee edelleen niin paljon se, mitä oma äitini minusta oikein ajattelee? Useimpien kohdalla sisäinen lapsemme haluaa tulla nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi - edelleen. Tilanne on oikeastaan hyvin samanlainen, vaikka eri aiheissa kuin silloin, kun olimme vielä lapsia. Luulemme, että aikuiseksi kasvaminen hoisi automaattisesti haavamme, mutta se ei ole totta. Haavat vain muuttuivat ajan myötä näkymättömämmiksi, tulivat painetuiksi yhä syvemmälle ja 'unohtuivat', mutta silti ne tiedostamattomasti vaikuttavat meissä yhä edelleen.

Tästä syystä kohtaamme ja kohtelemme omia lapsiamme juuri siten, miten kohtelemme. Emme ehkä samoin kuin omat vanhempamme meitä, mutta usein monin paikoin huomaamattammekin itseämme ja omaa sisäistä lastamme ensisijaisesti suojellen. Tämän totuuden kohtaaminen ei ole ehkä helppoa, mutta se mahdollistaa vanhojen kaavojen käyttämisen pysäyttämisen sukupolvien pitkässäkin ketjussa. Ja se, jos mikä on suuresti palkitsevaa sekä todellinen muutosvoima. Monellakin tavalla.

Kohdataan valmennuksessa 'as the way we are'🎉

KUMUn valmennukseen tullessasi et tarvitse aiempaa kokemusta valmentautumisesta, asiantuntijan kanssa keskusteluista, terapiasta tai muustakaan. Toki kokemuksesta ei ole haittaakaan. Varustaudu yhdessä sovittuun valmennukseen itsellesi rauhallisen ajan varmistamalla, mukavaan tilaan/paikkaan sijoittumalla sekä mielellään itseäsi inspiroivin muistiinpanovälinein (vain sinulle tarkoitettuja muistiinpanoja varten). Tule siis ihan juuri sellaisena kuin olet! Kysy herkästi lisää.

Mutsimatkailua parhaimmillaan!