Ajankohtaista: KUMU keskittyy jatkossa äitien paremminvointiin!

22.04.2023

KUMU Valmennus hioo kohderyhmänsä minttiin👏 Kesästä 2023 alkaen keskitymme ÄITEIHIN sekä ÄITIYTEEN fokusoiden vaikuttamisemme ja valmentamisemme äitiyden taajuudelle🧡 Jatkossa KUMU palvelee tietoisemman äitiyden asialla luoden kaikenlaisille äideille laadukasta, merkityksellistä sekä lisäarvoa tuottavaa hyvinvointivalmennusta. "Tiedätkö muuten sinä, miten äidit oikeasti voivat?" KUMUn tavoitteena on yksinkertaisesti, mutta kestävästi paremminvoivat äidit ja unohtumattomat mutsimuutosmatkat!


Vähennä stressin, kuormittumisen ja tiedostamattomuuden kokemusta, luo tilaa uudelle sekä juuri sinun äitiyteesi sopivalle tasapainolle, tee viisaampia valintoja ja voi yksinkertaisesti joka tavalla ja joka päivä paremmin😄 Tiesitkö, että ihminen kasaa itseensä ajan mittaan valtavan määrän uskomuksia, jotka eivät pidä edes paikkansa? Äidiksi tulo ja äitinä olo nostaa jatkuvasti ja haluamattakin pintaan asioita, joiden alaspainaminen tai unohduttaminen ei vain enää onnistu kunkin vanhoilla ja aikansa eläneillä selviytymismalleilla. 

Unelmoitko äitiydestä? Oletko tulossa ensi tai jo useammatta kertaa äidiksi? Oletko vauvan, pikkulapsen, teinin tai uusperheen äiti? Ovatko lapsesi muuttaneet jo maailmalle tai oletko ehkä isoäiti tai jopa isoisoäiti? Varaäiti tai kumppanisi lasten äitihahmo? Oletko lastesi ainoa huoltaja, tai onko lapsillasi elämässään ehkä useampikin äiti? Vai oletko äiditön? Minkälaisen leiman äitikokemuksesi on tähän mennessä jättänyt, minkä tarinan parissa oman äitiytesi suhteen juuri nyt elät ja valitset - entä minkälaisen äitikokemuksen haluat tästä eteenpäin?

Mikä on rehellinen äititilasi?

Oletko äitinä onnesi kukkuloilla oikeasti, levollinen ja rauhassa vai lohduton voimavarojen huvetessa, vaikka toisin toivoisit? Oletko stressaantunut äiti, väsynyt, neuvoton, yksinäinen (muiden ympäröimänäkin), hämmentynyt tai pelokas uuden edessä tai jotain ihan muuta? Äitiys tarjoaa päivittäin rokkaavan mahdollisuuden henkilökohtaista hyvinvointiamme varmistavaan sisäiseen kasvuun - sekä äitinä, naisena että ihmisenä. Äitiyden potentiaali on nimittäin ihan loppumaton! Uskaltaudu KUMUn kanssa raaputtamaan äitiyttäsi pintaa syvemmältä.

KUMU Valmennus kulkee rinnalla auttaen valjastamaan käsilläsi olevan mahdollisuuden äitiuupumisen määrättömän kertymisen sijaan timanttiseksi kumuloitumiseksi kestävämpään henkilökohtaiseen paremminvointiin. Hyppää KUMUn matkaan ja valjasta oma äitiytesi elämäsi voimavaraksi - ihan missä tahansa äitiytesi vaiheessa.

Stay tuned! Kesällä 2023 tapahtuu🎉

KUMUn nettisivut uudistuvat, ja äideille suunnattu paremminvoinnin valmennuspalvelupaketti hioutuu Manselaisissa yhteistyökuvioissa kesän ja alkusyksyn 2023 aikana. Pysy kuulolla ja varmista, että myös muut tuntemasi äidit osaavat pikipäin voimaannuttaville taajuuksille.

KUMUn missiona on palvella itsetuntemuksen tietoisessa syventämisessä äitiyden jokapäiväisiä värikkäitä kokemuksia hyödyntäen, auttaa todellisen ja kestävämmän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämisessä sekä tiedostamattomuudestakin aiheutuvan arkisen kärsimyksen lievittämisessä äiti äidiltä sekä olla näin mukana tietoisemman ja paremminvoivan Suomen luomisessa nykyisille ja tuleville sukupolville.

Emme etsi täydellisiä äitejä.

Etsimme äitejä isolla Ä:llä! Kolmen opettajinani sitä tietämättäänkin toimineen ja toimivan tyttäreni äitinä voin vain sanoa, että pysähtyminen äitiyden äärelle ihan uudella tavalla sekä tietoisempi ote elämästä ja äitinä olemisesta toimii. Se vain TOIMII! Ei se aina helppoa ole (ei varmasti lapsistanikaan). Monet hyvät asiat eivät olekaan ainoastaan helppoja. Yhtäkään hetkeä en tästä seikkailusta ja kasvupolkuni valinnasta vaihtaisi kuitenkaan pois. Siksi suosittelen sitä sinullekin🤗KUMU kutsuu kaikki äidit kiinnostuksella mukaan paremminvoinnin kestävämpään vahvistamiseen. Luodaan yhdessä jotain ihan uutta - jotain parempaa🤗

Nauti ja opi äitiydestäsi ihan joka fu**ing solulla!