Ajankohtaista: Vaikea ajattelu voi johtaa parhaimmillaan parannuksiin!

21.02.2023

Välillä ajattelemme niin vaikeasti. Minä ainakin. Ja siksi muodostuu myös huteja. Monenlaisia. Vaikka aie olisi hyväkin. Ehkä tunnistat, mistä yleisesti ottaen puhun. eValmennuksia tuottaessaan KUMUlla on mukana huolella valitun ydinidean ja tavoitteellisuuden lisäksi aina myös sydän - koko sydän🧡 


Halutessani ilmaista mahdollisimman selkeästi, minkä upean matkan verkossa läpikäytävä valmennus on valmis syventyjänsä läpiviemään, ilmaisen yksinkertainenkin asian aivan liiankin mutkikkaasti: liian vaikeasti, kenties ainoastaan itse ymmärtämiä metaforia käyttäen sekä liian monin sanoin - koska en vain malttaisi jättää mitään pois. Miksi? Jotta ihan kaikki voisivat ymmärtää, mitä on luvassa saadakseen uuden kokemuksen ja voidakseen valita jatkossa tietoisempana todellisista mahdollisuuksistaan. Ja silloin tapahtuukin juuri se, mitä ei toivoisi: Harva lopulta ymmärtää. Edes sitä, mitä otsikko tarkoittaa! Tämä on juuri kuvaamassani 'ilmaisuviidakossa' täysin ymmärrettävää, vaikka itselle kovin huonosti usein hyväksyttävissä...

Löysin taannoin itseni keskustelusta, jossa pohdittiin, mihin käyttämäni ilmaisu 'elämän parhaat pääsyliput' oikein viittaa. Itselleni oli selvää, että 'pääsyliput' viittaavat siihen upeaan ja osin sanoinkuvaamattomaankin matkaan, jonka voi tehdä itsensä vuoksi ja itsensä kanssa sisäänpäin löytääkseen sen, millä todella on merkitystä - eikä pelkästään paremminvoinnin kannalta. Vaan ihan kaiken tärkeän kannalta. Muille asia ei kuitenkaan näyttäytynyt yhtä selvänä kuin minulle.

Myönnän siis haasteeni. Myönnän omintakeisen ajatteluni. Myönnän monimutkaisen ja liian usein vaikeaselkoisen viestinnällisen tapani. Opettelen yksinkertaistamista - itselleni ja sitä kautta muille. Se on välillä vaikeaa - kuin aivoni menisivät solmuun, vaikka kyse on simppeliyden suunnasta, mutta tulen varmasti oppimaan sitä - pikkuhiljaa. Tästä havainnosta johtuen Löydä elämäsi parhaat pääsyliput -verkkovalmennus on nyt nimeltään ymmärrettävämmin Muuta sisäinen tarinasi & sytytä uinuva kipinäsi.

HALUAN KURSSILLE! MITEN SE ONNISTUU?

Kurssin hankkiminen on helppoa, ja se on käytössäsi lunastuspäivästä 120 vuorokauden ajan! Tee hankinta vaikka heti Aina On Pilates -studion verkkokaupasta. Suorat linkit myös tekstin yllä olevasta kuvasta ja Tutustu & tilaa! -painikkeesta. KUMU tekee antoisaa yhteistyötä Tamperelaisen Ainan kanssa.

Ole itsesi arvoinen!