Arvolupaus on KUMU Valmennuksen palvelun perusta

14.02.2022

Haluatko tutkia tarkemmin henkilökohtaisen tai ryhmäcoachingin mahdollisuuksia sekä saada jalostamiskelpoisia oivalluksia ja ymmärrystä sisäisen kasvun aiheissa? Haluatko pysähtyä kohtaamaan sisäisillä ovilla koputtelevat KUMUsi, laajentaa oman elämäsi karttaa ja voida rohkeasti paremmin? Vaikka mikään ei olisi just' nyt edes huonosti. Kun kiinnostut elämysmatkoista sisäänpäin, LIITY kasvavan KUMU-yhteisömme postituslistalle ja lataa ILMAINEN eKirja (arvo: 49,90€)! Tätä mahdollisuutta et halua missata.


Ihmisyyttä, inhimillisyyttä, mielikuvitusta, sisintä ravitsevaa merkityksellisyyttä ja sopivasti kepeyttä kenties raskaampienkin aiheiden tai tunteiden äärellä. Tavoitteenamme on tehdä valmentajina itsemme mitä pikimmin tarpeettomiksi elämäsi ovien avaamisessa, voimasi löytämisessä ja just' omannäköisen elämäsi luomisessa. Koska sinä olet elämäsi arkkitehti. Sinusta voi myös tulla oman elämäsi paras valmentaja. Tähän me uskomme.

Tavoitteenamme on tehdä itsemme nopeasti tarpeettomiksi

Tarjoamme sisäiseen kasvuusi: kuulemista, ymmärrystä, hyväksyntää, tukea, tilaa, turvaa, kannustusta, näkökulmaa, uusia kysymyksiä, oivallusmahdollisuuksia, sinulle sopivia työkaluja, sopivassa määrin hellää haastamista sekä tavoitteiden saavuttamista askel askeleelta. Samanaikaisesti ja sen jälkeen haluamme, että jatkat matkaasi ja valloitat maailmasi - aivan itse! Voi olla (ja on hyvin todennäköistä), että ikävöimme sinua.

Sijoita ihmeessä itseesi. 

Arvomme lähtevät ajatuksesta, että toimimme kuin ponnahduslauta, joka voi antaa sopivassa hetkessä vauhtia uusiin suuntiin ja tarinoihin, vanhojen ovien sulkemiseen, uusien avaamiseen ja muutokseen sekä haluamaasi uudistumiseen. Siksi onnistumme, kun sanot meille: Heippa! ja voit kokea oivaltaneesi sekä tavoittaneesi jotain pientä tai isompaa olennaista. Sisimmässäsi.

Olet ainutlaatuinen!

KUMUn arvot ohjaavat toimintaa sydäntä kuunnellen. Sekä omaa että sinun.

HYVÄKSYNTÄ - se mahdollistaa.

Totuus on, että kaikki löytyy meistä kaikista. Vaikka emme sitä joka käänteessä tunnistaisikaan (tai haluaisi tunnustaakaan). Erilaisesta ja eriasteisesta estämisestä, väistelystä sekä pakottamisesta luopuminen ja sen sijaan elämän ihmettelylle antautuminen sekä hyväksymisen harjoitteleminen muuttaa pirstaleisuuden vähitellen eheydeksi ja kiitoksen aiheiksi.

Kukaan meistä ei ole lopullisesti rikki. Mitään ei siis tarvitse varsinaisesti korjata. Eheytyminen on kunkin meistä mahdollisuus. Loistosijoitus itseen. Aito, hyväksyvä ja turvallinen kohtaaminen on uskalluksen, rehellisyyden ja eheytymisen luottoperusta. Tiedämme, miltä tuntuu, kun ei ole hyväksytty itselle merkityksellisiltä tahoilta. Tiedämme, miten hyväksymättömyys sulkee ja ohjaa vetäytymään vieden kauemmaksi eheytymisestä ja kasvusta. Strategiamme on siis päinvastainen. Miksi? Koska se on tärkeämpää ja läpimurtavampaa kuin mikään muu (ja isona bonuksena osa lähimmäisenrakkautta).

RAKKAUS - se mullistaa.

Rakkaus on paljastava mysteeri. Universaali alkuvoima. Elämän eliksiiri. Ja mitä kaikkea muuta? Kerro se meille. Haasta oppimasi sekä sukupolvienkin yli ulottuva "totuutesi" rakkaudesta ja mahdollista antautumisen opettelu. Rakkaudella on ehtymätön potentiaali mahdollistaa todellinen hyväksyntä, sisäisen turvan karttuminen, sisäinen vanhemmuus ja sitä kautta oman elämän löytyminen sekä jatkuva virkistävä uudistuminen. Rikas sisäinen kasvu.

Omaa muutosmatkaansa ei voi tehdä teoriassa. Se on tehtävä, koettava ja tunnettava ihan itse. Uskalla kohdata itsesi - rakkaudella. Ja jos antautumisen opettelu kuulostaa korviisi kauhealta (kuten minulle joitakin vuosia sitten), anna sille kuitenkin uusia mahdollisuuksia. Antautuminen on yksi parhaista (ehkä ainoista) todellisista mahdollisuuksista löytää paljaan rakkauden äärelle. Sellaisen rakkauden, joka pyytää uskallusta ja omanlaistaan riskinottoa. Ja tarjoaa mahdollisesti kaiken sen, mitä rahalla ja suorittamisella et voi koskaan tavoittaa.

KOKEMUKSELLISUUS - se rokkaa, lohduttaa ja luo toivoa.

Uskomme, että meistä kukin ammentaa ympärilleen siitä, mitä itsellä on, mitä tiedostettuna kokemuksena mukanaan kantaa. Ja se riittää. Tutki itseäsi uteliaisuudella, opettele hyväksymään, vältä kieltämistä, kasva raakarehellisyyteen, rakasta ja pidä kaikin puolin parempaa huolta. Tule tietoisemmaksi sisäisestä kasvustasi ja saavuta matkasi nautinnollisuus. Ainutlaatuiset kokemuksesi tekevät sinusta juuri sinut. Etsi siis valot ja varjot itsestäsi, jotta sinun ei tarvitse kokea niitä jatkuvina haastavina heijastuksina toisista. Opi kokemaan elämä omaksesi.

VAPAUS - se vauhdittaa.

Pelottomuus ja sen myötä todellinen henkilökohtainen vapaus löytyvät usein niiden suurimpien pelkojemme takaa. Pelottomuus ei ole pelkojen puutetta, vaan uskallusta kohdata omansa oppien erottamaan ne samalla muiden peloista. Huoli pelkosi osaksi omaa ainutlaatuisuuttasi. Selvitä, mitä sinä pelkäät, ja minkälaisia uskomuksia pelkojesi ympärille kätkeytyy. Muuta kokemustasi. Pelko pelolta. Aloita karistelutyö vaikka heti. Lupaamme, että päästyäsi vauhtiin matkanteosta tulee jatkuvasti mielenkiintoisempaa (ja helpompaa).

KUMU Valmennus auttaa sinut turvassa liikkeelle

eteenpäin ja aina uuteen saakka. Ja kun on aika, jatkat matkaasi valmentaen itse itseäsi. Omaa elämääsi hyvällä tavalla halliten sekä siitä yhä enemmän nauttien. Ota vastaan vinkki: Jo yksi valmennus auttaa sinua hahmottamaan tarkemmat sisäisen dialogisi tarpeet. Kolmella valmennuksella voit päästä kiinni laajemminkin muutoksen mahdollistaviin sisäisiin kysymyksiisi sekä selkeiksi piirtyneiden tavoitteidesi toteuttamiseen. Muutos on joskus jännittävää ja samalla täysin välttämätöntä kasvun mahdollistumiseksi.


Viestimme arvojamme myös verkkopalveluissamme!

Voit siis turvallisin mielin lähteä valmentautumaan online. Jos itseohjautuvassa valmentautumisessa kohtaisit kysymyksiä, voit aina lähestyä meitä havainnoillasi tai kysymyksilläsi kumuvalmennus@gmail.com tai Yhteys-sivun kautta.

Ei haittaa, vaikka myrskyää