Ajankohtaista: KUMU SummerVibes-festareilla Mansessa!

13.06.2022

Viikinsaaren uudessa tapahtumassa oli luvassa paljon fiilistä, näkökulmia ja hyviä kysymyksiä sisäisen kasvun starttaamiseksi tai vauhdittamiseksi. Lupaus tuli lunastettua! Muista, että aina on juuri oikea hetki. Et ole mistään myöhässä, etkä missään liian ajoissa. Kun haluat olla mukana jossain uudessa, koe SummerVibes-huuma myös meidän kanssamme - vaikka sitten talvella. Just' sellaisena kuin nyt olet.


Ihka ensimmäiset Viikinsaaren SummerVibes-festarit www.summervibes.fi keräsivät lauantaina 11.6.2022 noin 900 hyvinvoinnista kiinnostunutta kävijää Tampereen kesään. Festarifiilis oli täysin ainutlaatuinen, lämmin, innostunut, rento ja hyväksyvä. KUMU Valmennus nautti meiningistä näytteilleasettajien ja muiden fiilistelijöiden mukana.

Kiitos kaikista hienoista kohtaamisista!

KUMU oli liikkeellä seuraavan kysymyksen kanssa: Onks' sun aika? Aika mihin? Löytää sisältäsi avaimet muutokseen. Kysymys ei ole välttämättä helppo, ja synnyttää lisääkin kysymyksiä. Usein ne haastavimmilta tuntuvat kysymykset ovat kuitenkin kasvun kannalta just' parhaita. Parempia kuin aiemmat, koska valmis vastaus ei ole automaationa mielen päällä jopa harhaan johtamassa. Haastamme sinutkin elämysmatkoille sisäänpäin. Sitä kautta kaikki on mahdollista.

Festarivieraiden kysymyksistä kummuten päivän vahvaksi teemaksemme muodostui: Älä taistele. Antaudu. Eli heitä sisäiset nyrkkeilyhanskasi naulaan ja ota sisältäsi esiin nouseva vastaan, kohtaa ja sitten opettele päästämään irti. Hyödynnä erilaisia ulkoisia triggereitä, joita meille kullekin on roppakaupalla tarjolla ihan normaalissakin arjessa. Oikotietä tähän emme ainakaan itse ole vielä löytäneet (väliaikaisia ohituskaistoja kyllä). Vielä aiempaa rehellisempi vastaanottaminen on hyvä polku parempaan tasapainoon.

Me KUMUssa toivomme, että festari uusitaan myös ensi vuonna. Ole kuulolla ja silloin(kin) mukana! Jo ennen sitä voit tehdä rauhassa upeita elämysmatkoja turvassa sisäänpäin. Ota meihin yhteyttä!

Ole itsesi arvoinen!