Matka on sun - ikioma!

01.11.2021

Haluatko tutkia tarkemmin henkilökohtaisen tai ryhmäcoachingin mahdollisuuksia sekä saada jalostamiskelpoisia oivalluksia ja ymmärrystä sisäisen kasvun aiheissa? Haluatko pysähtyä kohtaamaan sisäisillä ovilla koputtelevat KUMUsi, laajentaa oman elämäsi karttaa ja voida rohkeasti paremmin? Vaikka mikään ei olisi just' nyt edes huonosti. Kun kiinnostut elämysmatkoista sisäänpäin, LIITY kasvavan KUMU-yhteisömme postituslistalle ja lataa ILMAINEN eKirja (arvo: 49,90€)! Tätä mahdollisuutta et halua missata.


Totuus on, että matka on sinun. Emme tunne emmekä tiedä puolestasi. Nyt emmekä koskaan. Eikä kukaan muukaan. Sinä tunnet, valitset ja toimit. Tai päätät olla valitsematta. Emme voi myöskään etsiä, löytää tai tehdä muutoksia puolestasi. Emme liioin voi parantaa muistojasi, haavojasi tai traumojasi. Eikä kukaan muukaan. Vain sinä itse voit antautua etsimiselle ja siten myös uusien sisäisten löytöjen saavuttamiselle. Omalle elämällesi. Me pidämme noita potentiaalisia löytöjä todellisina elämän ja kasvun aarteina. Sellaisina, joille ei voi määritellä rahallista arvoa.

Etsi sinäkin kasvuaarteesi!

Mitä me KUMUssa sitten voimme tehdä? Me voimme luoda sinun etsinnällesi hyväksyvän ja turvallisen tilan - silloinkin, kun tunnet eteneväsi enemmän sokkona kuin kirkkaasti näkevänä. Me voimme kulkea rinnallasi, olla läsnä, hyväksyä ja kuulla. Voimme luoda tarvittavaa tilaa oivalluksillesi ja tukea sisäisen turvallisuutesi vahvistumista. Voimme ihmetellä ja tehdä aiempaa parempia sekä tuoreita kysymyksiä, joiden virittämänä omat ajatuksesi saavat uusia herätteleviä muotoja. Uudenlaiset kysymykset, näkökulmat ja tavat rikkovat kaavaa tarjoten poispääsyn ovia tutuista ajatusmalleista, 'luupeista', karuselleista tai miksikä niitä omalla kohdallasi haluatkaan kutsua.

Henkilökohtaisen kasvun matkalla ehdoitta hyväksyvä luotettava kanssakulkija on rikkaus meistä jokaiselle.

Mihin voitkaan kurkottaa, kun koet olevasi hyväksytty ja turvassa?

Me luotamme sinuun. Tarjoamme näkökulmaa ja rohkaisemme matkallasi. Valaisemme tietoisempia mahdollisuuksia valintoihisi. Myös niihin, joita et vielä ehkä näe, tunne tai tunnista. Emme voi kuitenkaan vastata puolestasi. Me kysymme ja haastamme. Hellyydellä, luottamuksella ja kunnioituksella - tilannetajuisesti. Kuljemme rinnallasi. Myös siellä, missä epäröit.

Kasvussa epävarmuuksien esiin nouseminen on väistämätöntä, tarpeellista ja supervapauttavaa. Emme siis edes halua luvata matkaa ilman haasteiden ja/tai pelkojen pulppuamista. Miksi? Koska juuri niissä ja niiden takana piilevät mullistavat mahdollisuutesi. Kanssamme saat vapaasti myös pelätä.

Myös siellä, missä epäröit kulkea.

Olemme ulkopuolinen ihmettelevä näkökulma sekä mahdollinen vertaistukesi. Tuemme hetkeen. Tartutamme rohkeutta ja luottamusta. Yhdessä raivaamme tilaa tunteillesi, ajatuksillesi, oivalluksillesi, muutoksellesi ja uudistumisellesi - tilaa sinulle ja itse omistamallesi ihkaomalle elämälle.

Käännämme yhdessä sisäisiä esteitäsi mahdollisuuksiksi. Tutkimme henkilökohtaisen hyvinvointisi ja menestyksesi ulottuvuuksia mahdollisten uusien valintojesi tueksi. Sinä oivallat ja valitset toiminnan tason muutokset: Siis mitä ja milloin? Askel askeleelta ja oivallus oivallukselta. Just' sun rytmissä.


Epäröit tai sitten et!

Sulla on sisälläsi kaikki avaimet uusiin mahdollisuuksiin. Sparraile niitä KUMUn itsenäisesti läpikäytävissä verkkovalmennuksissa. Voit ensin käydä valmennuksen läpi alusta loppuun kuin 'silmäillen' ja palata sitten alkuun syventyäksesi jokaiseen steppiin aiheen juuri sinua herättelevällä tavalla. Siten, miten koet olevasti valmis - juuri tässä täydellisessä hetkessä.

Arvostamme kokemuksellisuutta ja sen jakamista

Matkamme on yhteinen. Me nimittäin myös etsimme. Olemme löytäneet ja löydämme jatkuvasti. Vauhti tuntuu vain vilkastuvan. Muutamme omia uskomuksiamme, tapaamme nähdä, kokea ja toimia jatkuvien valintojen edessä. Haastamme totuuksiamme edelleen lisääntyvällä halulla. Laajennamme karttojamme ja luomme uutta todellisuutta eli omaa elämäämme. Yksin ja yhdessä - suhteessa ympäristöömme ja vuorovaikutustemme peileissä. Mikä elämän tarjoama ääretön mahdollisuus tämä onkaan! Tartutko sinä omaasi? Voimme vinkata, että kasvu tuntuu helpottuvan ajan myötä, ja nälkäkin kasvaa kivasti syödessä. Toisaalta tiedämme myös, miltä muutos voi tuntua - hyvässä ja pahassa.

Älä odota muutosta, jos et ole itse valmis tekemään sitä.

Matkalla olemme tähän mennessä pettyneet, pelänneet, onnistuneet, kärsineet, turhautuneet, iloinneet, itkeneet, unelmoineet, vihanneet, rakastaneet ja raivonneet (muutamia mainitakseni). Sukelsimme itsemme kanssa niin sanotusti sinne kuuluisaan 'syvään päähän' huomataksemme, ettei se ollut pitkältikään sellainen kuin ennalta ehkä ajattelimme (tai emme edes ajatelleet). Se oli paljon parempi ja myös pahempi. Eikä yksi kerta edes riittänyt. Sanotaan, että miellyttävät kokemukset tekevät elämästä riemullisen. Tuskalliset johtavat kasvuun. Näin asia on myös meille näyttäytynyt. Jälkikäteen kaikki on helpompi ymmärtää. Siksi KUMU tarjoaakin tukea matkalle, jossa ymmärrys on selkeästi vaativampaa - joskus jopa ihan mahdotonta ilman ulkopuolista näkökulmaa.

Uskallamme ja haluamme rohkaista sinuakin kuuntelemaan kumuasi - sisäistä ääntäsi ja viisauttasi. Se on asialla aina oikeaan aikaan. Kumujesi takana odottaa vapaus ja tiedostavampi sydän olla yhä enemmän just' sä. All you have is all you need! Siihen voit luottaa. Kuljetaan pala mielenkiintoista ja turvallista matkaa yhdessä. Emme nimittäin halua, että jäät yhteiseen matkaamme kiinni. Haluamme, että matkamme siivittämänä tavoitat elämäsi unelmat. Nekin, joita et ole osannut etukäteen edes toivoa.

Sit with it! Eli pysähdy ja kuuntele.