KUMUn valmennuksessa olet ainutlaatuinen

15.10.2021

Haluatko tutkia tarkemmin henkilökohtaisen tai ryhmäcoachingin mahdollisuuksia sekä saada jalostamiskelpoisia oivalluksia ja ymmärrystä sisäisen kasvun aiheissa? Haluatko pysähtyä kohtaamaan sisäisillä ovilla koputtelevat KUMUsi, laajentaa oman elämäsi karttaa ja voida rohkeasti paremmin? Vaikka mikään ei olisi just' nyt edes huonosti. Kun kiinnostut elämysmatkoista sisäänpäin, LIITY kasvavan KUMU-yhteisömme postituslistalle ja lataa ILMAINEN eKirja (arvo: 49,90€)! Tätä mahdollisuutta et halua missata.


Jos koet ja olet varma, että elät omilla ehdoillasi ja omaa täyden potentiaalin kaikessa inhimillisyydessään upeaa elämää, tämä mahdollisuus ei ole sinulle. Et tarvitse sitä. Keskity tuolloin johonkin muuhun ihanaan ja elämääsi ravitsevaan. Nauti ja ota kaikki irti elämäsi seikkailusta sekä kasvumahdollisuuksista!

Oivalla sisäisesti ja raivaa tilaa henkilökohtaiselle kasvulle, elämäsi läpimurroille ja inhimillisen viisauden vahvistumiselle - sinussa.

Jos puolestaan tunnistat sisäisen kipinän tai ehkä kivun: kysymyksiä ja pohdintoja, jotka tuntuvat pyytävän tilanteesi uudelleen tarkastelua tai aivan jotain uutta, meillä on mahdollisuus jakaa pieni pala polkujamme yhdessä sisäisesti kasvaen. Jo 1-3 valmennuskertaa auttaa sinua tunnistamaan kasvumahdollisuuksiasi ja työskentelemään itsenäisesti niiden parissa. Valmennusten määrä ei ole itse tarkoitus. Palvelulupauksemme pyrkii kuitenkin irrottamaan sinut mahdollisimman nopeasti omaan sisäiseen työhösi, itsesi seuraamiseen ja valmentamiseen sekä itsenäisesti unelmiasi kohti kulkemiseen.

Oivalluttaminen on yhteistyötä

Luodaan yhdessä mahdollisuuksia onnistumisille! Ratkaisukeskeisessä, maanläheisessä ja kokemuksellisuutta rikkaasti hyödyntävässä valmennuksessa kohtaamisen, kuuntelemisen, hyväksymisen, keskustelun, hiljaisuuden, oivalluttavien haastaviltakin tuntuvien kysymysten ja tilannekohtaisten, sopivien harjoitusten sekä fasilitoinnin (=helpottaminen/osallistumisen helpottaminen) avulla tuetaan itsetuntemuksen kehittymistä ja syventymistä, henkilökohtaisten 'kaavojen' tunnistamista sekä niiden uudelleen määrittämisen mahdollisuutta tavoitteena selkeyttää ja yksinkertaistaa valmennettavan näkemystä siitä, mitä hän on ja haluaa.

Vastaukset ovat jo sinussa. 


Etsi vastauksia itse ohjautuen!

Onks' vaarana, että itsen tunteminen liian kapea-alaisesti muodostuu esteeksi hyvinvoinnillesi, terveydellesi, tasapainollesi ja upealle uudistymiskyvyllesi? Löydä turvallisesti itsestäsi piilossakin olevia voimavaroja sekä henkilökohtaiset toimivat tapasi luoda omannäköistä polkuasi!

Vastaukset ovat jo jokaisessa meissä. Niin sinussa kuin minussakin. Valmennettavan luvalla valmentaja voi auttaa hyvien ja eteenpäin ohjaavien aiheiden ja kysymysten löytymisessä, niiden kohtaamisessa, vastausten kirkastamisessa sekä henkilökohtaisen etenemisen suunnittelussa ja tavoitteeseen pääsemisessä. Sinä siis sitoudut, etsit, heittäydyt, antaudut ja näin voit myös löytää - niitä uusia ovia avattavaksesi tai avaimia sisäisiin oviin löydettäväksesi. Valmentaja auttaa rinnallasi kulkien - turvallisen ja hyväksyvän tilan oivalluksillesi ja ainutlaatuiselle kasvullesi luoden.

Kun on onnistumisten aika, nauti täysillä. Kun on kehittymisen aika, kasva täysillä.

Suunta eteenpäin ja kohti omannäköistä elämää

Valmennuksen myötä oma kasvu ja polku tulee näkyvämmäksi, itsetuntemus ja -luottamus kehittyy, kenties kadoksissa ollut saa tilaa, kohtaamaton saa mahdollisuuden tulla näkyväksi, tarpeeton saa mennä ja edellytykset omannäköisen elämän luomiseksi konkretisoituvat - for real. Jostain voi olla tärkeä luopua, jotakin uutta toivottaa tervetulleeksi ja jotakin tarkastella rehellisemmin kuin kenties koskaan aikaisemmin. Aluksi ajatuksen tasolla ja lopulta käytännössäkin.

Valmennuksen yleisenä tavoitteena on kokonaisvaltaisesti kunkin henkilökohtaisen mittarin mukaan hyvinvoiva, itsestään vastuun kantava ihminen, joka voi luottaa itseensä, tehdä tietoisempia valintoja ja luoda nautittavaa elämänmakuista elämää. Kukin valmennus perustuu aina valmennettavan toiveiden, tarpeiden ja ajatusten asettamiin lähtökohtiin juuri kussakin hetkessä ja tilanteessa. Myös niihin erityisen mielenkiintoisiin - niihin tiedostamattomampiin. Kun haluat tarkastella, mitä tutuksi muodostuneiden 'kaavojesi' ulkopuolelta voi löytyä: Muutos löytyy sinusta.

Kun haluat tarkastella, mitä 'kaavojesi' ulkopuolelta löytyy. Muutos lähtee sinusta. 

KUMU Valmennus perustuu LCF Life Coach® -koulutuksen mukaiseen viitekehykseen: kognitiivinen käyttäytymistiede, ratkaisukeskeisyys ja positiivinen psykologia sekä KUMU Valmennuksen omiin arvolähtökohtiin. Valmennukset voidaan toteuttaa etänä verkossa, puhelimitse valituin tavoin tai erikseen sovitusti lähitapaamisena. Valmennusmahdollisuus on tarjolla myös ryhmässä. Seuraa ryhmävalmennusmahdollisuuksia myös nettisivuillamme sekä instragramissa @kumuvalmennus.

Valmennus sopii sekä yksityisille henkilöille (myös nuoret), pariskunnille, perheille että erilaisille viisaille organisaatioille. Valmennus sopii kaikille, jotka omaavat oman henkilökohtaisen ja vapaaehtoisen tahtotilan, motivaation ja sitoutumishalun tutkia itseään tästä hetkestä kohti tulevaa. Rehellisesti.

P.S. Valmentajana ja kolmen tyttären äitinä vinkkaan teitä vanhempia pohtimaan perheen ulkopuolisen tarjoaman valmennuksen mahdollisuuksia oman nuorenne kasvutarinan, valintojen ja koko elämän tukemisen ja muuttamisen mahdollisuutena. Mitä kaikkea siitä voisikaan seurata? Yksin tai yhdessä.


Tekstiin liitetyt valokuvat (pl ylin): Aleksi Viitaniemi, @aleksi_viitaniemi 

Avaa ovi olennaiseen