Ajankohtaista

Kurkkaa

KUMUn kuulumiset!

Tuu KUMUn messiin TikTokkiin!

Päivitetty 5.8.2022

Tutustu KUMU Valmennukseen TikTokissa. Löydät meidät sieltä @kumuvalmennus. Tilaa oivalluksille. Tilaa mahdollisuuksille. Tilaa muutokselle. Kun haluut muuttaa tarinaasi. For real!

Haluatko liittyä KUMU-yhteisöön?

Tee pikkutrippi sisäänpäin: Pysähdy & Virkisty -verkkokurssi nyt kesähintaan 49€

Päivitetty 12.7.2022

Tee ajasta ja paikasta riippumaton pikkutrippi sisäänpäin! Nyt kesähintaan 49€/osallistuja (ovh 79€). Etu voimassa sunnuntaihin 7.8. saakka. Kurssi on saatavilla myös sen jälkeen normaalihintaan.

Elämä tapahtuu aina kussakin hetkessä. Missä elämä siis on, jos emme ole siinä läsnä?

Pysähdy & Virkisty -verkkokurssi tarjoaa elämysmatkan sisäänpäin. Kasvata tilaa läsnäololle. Ja nappaa mielestäsi toimivimmat vinkit myös säännölliseen arkeesi jatkossa. Kurssilla pääset sparrailemaan omaa pysähtymistäsi ja virkistymistäsi erilaisin tavoin. Kurssi sisältää: 3 moduulikokonaisuutta, joista kukin sisältää itsessään 3 erillistä osiota (yhteensä 9 osiota). Kustakin moduulista löydät rentoutus- ja läsnäoloharjoituksen (kuuntelu/audit), coachaavan harjoitustehtävän sekä Liike & Rentoutus -treenin (video) + koko kurssia koskevaa bonusmatskua.

MITEN SITTEN SAAN HANKITTUA KURSSIN ITSELLENI?

Kurssin hankkiminen on helppoa, ja se on käytössäsi lunastuspäivästä 120 vuorokauden ajan! Tee hankinta vaikka heti Aina On Pilates -studion verkkokaupasta: ainaonpilates.fi/verkkokurssit.

Terveiset SummerVibes-festareilta!

Päivitetty 13.6.2022

Ihka ensimmäiset Viikinsaaren SummerVibes-festarit www.summervibes.fi keräsivät lauantaina 11.6. noin 900 hyvinvoinnista kiinnostunutta kävijää Tampereen kesään. Festarifiilis oli täysin ainutlaatuinen, lämmin, innostunut, rento ja hyväksyvä. KUMU Valmennus nautti meiningistä näytteilleasettajien ja muiden fiilistelijöiden mukana.

Kiitos kaikista hienoista kohtaamisista!

KUMU oli liikkeellä seuraavan kysymyksen kanssa: Onks' sun aika? Aika mihin? Löytää sisältäsi avaimet muutokseen. Kysymys ei ole välttämättä helppo, ja synnyttää lisääkin kysymyksiä. Usein ne haastavimmilta tuntuvat kysymykset ovat kuitenkin kasvun kannalta just' parhaita. Parempia kuin aiemmat, koska valmis vastaus ei ole automaationa mielen päällä jopa harhaan johtamassa. Haastamme sinutkin elämysmatkoille sisäänpäin. Sitä kautta kaikki on mahdollista.

Festarivieraiden kysymyksistä kummuten päivän vahvaksi teemaksemme muodostui: Älä taistele. Antaudu. Eli heitä sisäiset nyrkkeilyhanskasi naulaan ja ota sisältäsi esiin nouseva vastaan, kohtaa ja sitten päästä irti. Hyödynnä erilaisia ulkoisia triggereitä, joita meille kullekin on roppakaupalla tarjolla ihan normaalissakin arjessa. Oikotietä emme ainakaan itse ole vielä löytäneet. Rehellinen vastaanottaminen on hyvä polku parempaan tasapainoon.

Me KUMUssa toivomme, että festari uusitaan myös ensi vuonna. Ole kuulolla ja silloin(kin) mukana! Sitä ennen voit tehdä rauhassa upeita elämysmatkoja turvassa sisäänpäin. Ota meihin yhteyttä!


KUMU mukana SummerVibes-huumassa Tampereen kesässä lauantaina 11.6.

Päivitetty 29.5.2022

Viikinsaaren uudessa tapahtumassa on luvassa paljon fiilistä, näkökulmia ja hyviä kysymyksiä sisäisen kasvusi starttaamiseksi tai vauhdittamiseksi. Muista, että aina on juuri oikea hetki. Et ole mistään myöhässä, etkä missään liian ajoissa. Kun haluat olla mukana jossain uudessa, koe SummerVibes-huuma myös meidän kanssamme. Just' sellaisena kuin nyt olet.

Muista äitiä tietoisemmalla hemmottelulahjalla - anna elämysmatka sisäänpäin!

Päivitetty 29.4.2022

Muistuta äitiä omista ääriviivoista ja unelmoimisesta! Kun äiti unelmoi ja kasvaa itsenään, vaikutukset voivat ympärilläkin yllättää. Vaihda vaatiminen tukemiseen ja vahvistamiseen ja katso, miten äitiys ja vuorovaikutus voi elää. Anna äidille:

 • Mahdollisuus omien unelmien virittämiseen ja vahvistamiseen.
 • Mahdollisuus tarkastella ja päivittää itsetuntemusta ja sisäisiä arvoja hyvinvoinnin tueksi.
 • Mahdollisuus keskittyä vain itseen ja kääntyä hetkeksi sallivasti sisäänpäin.
 • Mahdollisuus tarkastella olemassa olevaa uusin silmin, etäämmältä ja nähdä tärkeä, hyvä sekä olennainen.
 • Mahdollisuus murtaa omia jo tarpeettomiksi käyneitä kaavoja.
 • Mahdollisuus huoahtaa, rentoutua ja olla hetki vain itselle.
 • Mahdollisuus siihen, mitä juuri sinun äitisi tarvitsee tai ei ehkä vielä edes ymmärrä tarvitsevansa, vaikka ansaitseekin.
 • Mahdollisuus ehdottomaan kuulluksi tulemiseen.
 • Mahdollisuus sisäiseen seikkailuun sekä minielämysmatkaan omaan itseen.
 • Mahdollisuus polkujen löytymiseen omasta elämän labyrintista.

1. lahjaidea:

Osallistuminen MoreMindful-työpajaan: Turvassa kurkottamista eli luo polku unelmaasi (unelmakarttatyöpaja), Lauantaina 7.5. klo: 11-13.30, AinaOnPilates -studiolla Tampereella (kts. ilmoittautumisohjeet rullaten Ajankohtaista-sivua pätkän alemmaksi), Hinta: 49€/hlö

2. lahjaidea:

Äidin henkilökohtainen Coaching x 3 lahjahintaan 320 € (sis. alv 24%). Edun saat käyttöösi mainitessasi tilauksen yhteydessä koodin: mahdollisuuksia äidille. KUMUn äitienpäiväetu on voimassa 31.5.2022 saakka. Lue lisää henkilökohtaisesta coachingista täältä.

Äidille elämysmatka sisäänpäin!

Kevään 2022 KUMU-työpajat sisäiseen ihmettelyyn ja kasvuun

Päivitetty 21.2.2022

Ilmoittaudu mukaan! AinaOnPilates -studioon ainaonpilates.fi/varauskalenteri. Pienryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tule innostumaan juurevalla sekä hyvinvointia vahvistavalla tavalla ja ota ystäväsi tai perheen nuorisokin mukaan. Hyvä idea esimerkiksi syksyllä/ensi keväänä kirjoittavalle tulevalle ylioppilaalle.

MoreMindful-työpaja: Turvassa kurkottamista eli luo polku unelmaasi (unelmakarttatyöpaja)

Lauantai 7.5. klo: 11-13.30, AinaOnPilates -studio

Hinta: 49€

Oletko unohtanut unelmoimisen? Etsi sisäiset arvosi ja luo unelmakartta uudelle ratkaisulle (valitset oman tavoitteesi). Luota siihen, että alitajuntasi uskoo kuvia, tunteita ja leikinomaista tekemistä. Luova menetelmä sallii sisäisen lapsesi etsiytyä mukaan tulevan sunnitteluun ja itse tekemiseen. Anna itsellesi mahdollisuus tarkastella todellisuuttasi uudella tavalla. Murra kaavojasi!

Murra kaavojasi KUMUssa!

MoreMindful-työpaja: "Strösseliä ja hattaraa" eli muuta uskomuksesi ja sisäisen puheesi soundi

Lauantai 9.4. klo: 11-13.30, AinaOnPilates -studio

Hinta: 49€

Mitä sun mielessä liikkuu ja miten se oikein vaikuttaa jokapäiväiseen elämääsi? Minkälainen sisäinen puhe pitää yllä energiaasi, tarinaasi sekä käsitystä itsestäsi ja pystymisestäsi? Tutustu mieleesi ja muuta mielen tilaasi sekä tarinaasi. Avaa uusia ovia koko elämääsi vaikuttaviin valintoihisi ja strategioihisi. Ryhdy hommiin ja innostu edessäsi odottavista mahdollisuuksista! 

Ryhdy hommiin KUMUssa!

Ainutlaatuista kasvua vuodelle 2022!

Päivitetty 1.1.2022

Tänä vuonna toivomme, että:

 • mielikuvittelet ihan ilman sääntöjä.
 • ihastut (jälleen) ihmisyyteen ja sen ihmeellisyyksiin.
 • uudistut inhimillisyyden upeissa ulottuvuuksissa. Pysähdyt, jotta voit löytää niiden äärelle - yksi kerrallaan.
 • menet epäröimättä (tai vaikka sitten epäröiden) kohti merkityksellistä. Just' sulle aidosti tärkeää. Otat selvää viimeistään nyt, mikä sulle on oikeasti tärkeää.
 • löydät vielä kenties piilossakin olevat voimasi ja voimavarasi. Selvität, mitä etsit ja teet loistolöytöjä - läheltä.
 • tiedostat itseäsi pala palalta enemmän ja paremmin, jotta voit valita tarvittaessa uudelleen, mihin uskot ja mihin haluat suunnata. Selvität, mikä tekee sinulle oikeasti hyvää.
 • kokeilet ehdottomasti jotain ihan uutta ja ravisuttelet rajojasi.
 • kasvat kohisten. Sisälläsi. Ja sen myötä ulkopuolellekin näkyvästi.
 • löydät elämäsi parhaat ja ainutlaatuisimmat pääsyliput.

Kasvetaanko yhdessä?

Me haluamme auttaa sinua kuulemaan itse itseäsi:

 • olemme kiinnostuneita - sinusta.
 • olemme läsnä ja autamme sinuakin olemaan läsnä - itsellesi.
 • hyväksymme sinut sellaisena kuin olet.
 • keskitymme sinusta löytyvään potentiaaliin. Etsimme yhdessä.
 • kunnioitamme ajatuksiasi, näkemyksiäsi ja valintojasi.
 • annamme ja luomme tilaa. Oivalluksille, ymmärrykselle ja uusille mahdollisuuksille.
 • etenemme tahdissasi.
 • kunnioitamme rajojasi. Autamme myös tarvittaessa etsimään ja vahvistamaan niitä.
 • autamme sinua näkemään mahdollisuuksia ja löytämään vastauksia.
 • autamme sinua tunnistamaan onnistumisesi.
 • autamme sinua kuulemaan itseäsi.
 • autamme sinua luottamaan.
 • autamme sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Etsi omat avaimesi...

Jaetaan pala matkaa yhdessä!

Päivitetty 1.12.2021

Ole rohkeasti yhteydessä ja tarkastele palvelua tarkemmin. Suunnitellaan yhdessä pala matkaa. Pohditaan, onko aika valmentautumiselle juuri nyt otollinen. Vai ei? Et tarvitse suurta ongelmaa kurkistaaksesi sisäänpäin ja varmistaaksesi sisäisen potentiaalisi olevan hallussasi. Hyödynnä halutessasi veloitukseton testivalmennus.

Ollaan yhteydessä just' sellaisina kuin ollaan. Sun eikä mun tarvi olla yhtään enempää tai vähempää, hienommin tai huonommin, eikä mitään muutakaan. Tää on ihan täydellinen hetki. Ota yhteyttä - se ei velvoita mihinkään. Me odotamme yhteydenottoasi! Ja yhteistä matkanpätkää.

Vinkit ja hyvää oloa verkkokurssilta!

Päivitetty 1.11.2021

Löydät Tamperelaisen Aina on Pilates Studion verkkosivustolta lisätietoa ja linkin kaikille mielen hyvinvoinnista ja kehonhallinnasta kiinnostuneille sopivaan Pysähdy & Virkisty -verkkokurssiin. Ainan Minna ja KUMUn Outi ovat tehneet yhteistyötä jo rapiat 20 vuotta. Tutustu seurassamme hetkessä olemisen taikaan ja tilan kasvattamiseen läsnäololle. Nappaa verkkokurssilta helpot vinkit omaan arkeesi!

Pysähdy & Virkisty -verkkokurssin äärellä voit sparrailla omaa pysähtymistäsi ja sen kautta virkistymistäsi erilaisin tavoin. Kurssi sisältää 3 moduulia, joissa kussakin on 3 erillistä osiota (yht. 9 perusosaa ohjeineen): auditiivinen rentoutusharjoitus (3 x 6-13 min. kesto), tunnetaitoihin, pysähtymiseen ja virkistymiseen tähtäävä itsenäinen harjoitustehtävä (3 kpl) sekä videomuotoinen Liike & Rentoutus -treeni (3 x 21-26 min. kesto). Tämän lisäksi löydät kurssilta myös bonus-materiaalia, johon voit halutessasi tarttua.

Pysähdy ja virkisty mielen ja kehon harjoitteiden avulla. Löydä lisää voimavaroja ja omat toimivat tapasi pysähtyä - hyvissä ajoin. Voit edetä kurssilla omaan tahtiisi sieltä täältä sisältöjä poimien ja kerraten tai edetä osioittain järjestyksessä. Voit tutkia kurssia yksin tai ottaa vaikka kaverisi tai perheenjäsenesi mukaan. Pääset palaamaan sisältöihin vapaasti kurssin aukioloaikana (120 pv).

Kurssin hinta: 79€.

Tutustu myös muutoin sympaattisen ja ammattitaitoisen Aina On Pilateksen tarjontaan. Valitse itsellesi hyvää <3

 

Jokaisessa elävässä olennossa on osa, joka haluaa tulla omaksi itsekseen: nuijapää sammakoksi, kotelo perhoseksi, vahingoittunut ihminen eheäksi. Sitä on henkisyys.

- Ellen Bass

Kirjoita itse oma tarinasi